Lahden EM-Historic ralli ja Xerox-ralli 21-22.7.2017

Ennen Jyväskylän MM rallia ajttiin Lahden ympäristössä EM-Historic ralli ja se ohessa kansallinen Xerox-ralli. Terualaisista mukana oli neljässä eri luokassa ja menestys totutusti taas loistava!

EM-Historic rallissa Lindbergin Janne vastasi odotuksiin ja voitti Golf GTI:llään ylivoimaisesti luokkansa kakkosohjaajanaan tällä kertaa HyUA:n Jarmo Ottman. Sijoitus yleiskilpailussakin oli hienosti 7. 

Ilkka Koskela-Katja Salmijärvi Opel Mantallaan voittivat niinikään luokkansa ja olivat yleiskilpailun sijalla 32. Varsin mallikas suoritus sekin, vaikka jotain murheitakin reitillä heillä tiettävästi oli.

Olihan toki mukana myös Kojon Joose kartturinaan tsekin Mikulas Necekal. Joosen seura jostain EM-Historic sääntöjen johdosta oli HRCF eli Historic Racing Club Finland. Heidän matkansa päättyi luokkajohdosta ja yleiskilpailun sijalta 9 harmittavasti keskeytykseen perärikon johdosta.

Xerox-rallin puolella Päij-HUA:n Toomas Palmi kakkosenaan TerUA:n Noora Saarinen nappasivat nuottikisassa yleiskilpailu- ja luokkavoiton Mitsibishillä. 

KalUA:n Jarkko Koskema oli saanut vierelleen istumaan TerUA:sta Riku Nurmen, mutta parin kisa päättyi jo ensimmäiselle erikoiskokeelle Escortin perän sanoessa työsuhteen irti. 

 

Ilkka Koskela-Katja Salmijärvi Kuva: Marko Kyöstilä

Joose Kojo-Mikulas Nece Kuva: Marko Kyöstilä

Janne Lindber-Jarmo Ottman Kuva; Marko Kyöstilä

Perä hajosi…. Kuva: Joose Kojo

Pytyt kotiin… Kuva Noora Saarinen