Weck Racing kilpailee jälleen…

Weck Racing tiedote 2012 Lahti Rallisprintiin osallistumisesta

Kauden 2012 kesä ei ole sujunut Weck Racingin odotusten mukaisesti. Black Rocket rallissa, toukokuussa, rikkoutuneen vaihteensiirron korjaus- ja muutososien valmistumisen viivästyminen on estänyt harjoittelun ja kilpailemisen sekä testaustoiminnan. Kesä on siksi vietetty lähinnä lomaillen ja uutta virtaa keräten. Nyt kesän hiljaiselo loppuu, kun päästään taas tositoimiin. TerUA:n Matias Weck osallistuu ensimmäiseen sorasprinttiinsä tulevan viikonlopun sunnuntaina 9.9.2012 Lahdessa.

Jotta vauhti on kohdallaan rallisprintissä, käy Matias lämmittelemässä Kohtamäen Esan kyydissä edellisenä päivänä ajettavassa F-cupin kilpailussa Tampereella. Vauhdin soisi toki tarttuvan, sillä kiirettä tulee Lahden ”laduilla” piisaaman. Samaan luokkaan Matiaksen kanssa on nimittäin ilmoittautunut mm. Itkosen Pete citikallaan. Kilpailuun on valmistauduttu tällä kertaa vain internetin in-car-videoiden avulla, koska kalusto valmistunee vasta viikonloppua edeltävinä päivinä. Mutta sehän ei ole mitään uutta näissä kuvioissa, eihän?

Vaikka haastetta riittää niin kaluston kuin ajokokemuksen vähyyden osalta, höntyilemään ei lähdetä. Tavoitteena on tehdä molemmilla kierroksilla hyvät ja ehjät suoritukset kuitenkaan liikaa varmistelematta. Näillä mennään ja katsotaan kilpailun jälkeen mihin nämä eväät riittivät tällä kertaa. Tervetuloa Lahden Miekkiöön!