Weck Racing Jämsään….

Lauantaina 9.2.2013 ajettavaan Jämsän Metalli ja Kuljetus-ralliin on myös ilmoittautunut Weck Racing Avengerillaan.

B-junioreissa nrolla 240 kilpailevalle kaksikolle kilpailu on toinen tälle vuodelle, kun TerUA:n tammikuussa järjestämä seurakilpailu lasketaan mukaan. Tällä kertaa ajovuorossa on tiimin ykköskuski, TerUA:n Matias Weck ja RiiUA:n Lari Weck istuskelee vieressä tiekirjaa tulkiten.

Valmistautuminen kauteen ei ole taaskaan sujunut vaikeuksitta. TerUA:n seurakilpailu jäi kahden erikoiskokeen mittaiseksi, kun vaihteensiirtäjän pultti katosi laatikon syövereihin. Suuremman tuhon välttämiseksi oli leikki jätettävä sikseen aivan liian aikaisin. Viime viikon lauantaina auto saatiin takaisin ladulle ja Lopen Saukkolassa ajettiin testit, jossa auto toimi moitteetta.  Auto saatiin säätöihin joilla on hyvä lähteä piikkipyöriä kuluttamaan.

Tulevan rallin päätavoite on tuoda auto ehjänä maaliin. Altavastaajana lähdetään, mutta tarkoitus onkin kerätä kokemusta ja löytää hyvä ajovire. Nyt ei enää ole tarkoitus lähteä varmistelemaan, vaan yritetään tulla reitti läpi rivakasti. Niin sanottua kotietua ei tällä kertaa ole, jos sellaista tässä lajissa ylipäätään onkaan.  Taktikointiin ja muiden tarkkailuun lähtöpaikka koko joukon viimeisenä autokuntana olisi hyvä, jos tiet pysyvät suhteellisen siistissä kunnossa. Tervetuloa Jämsään katsomaan, miten takamatkalta nousu onnistuu!

Seurakilpailu 13_1_13 031