TerUA:n seurakisat 10.1.2015

Tervakosken Urheiluautoilijat järjestää kaksi seurakilpailua lauantaina 10.1. Kilpailut ajetaan Janakkalalaisilla yksityisteillä, erikoiskokeiden ja siirtymien muodostaessa kompaktin kokonaisuuden. Erikoiskokeiden yhteismitta on reilut 10km. Ajo-aikaa on varattu klo 13-17. Nuotitus on mahdollista alkaen klo 12, joka suoritetaan siviiliautoilla. Molempiin kilpailuihin pääsee mukaan 100€ yhteishintaan. Halutessasi voit ajaa vain toisessa kilpailussa, on sen hinta 60€. Luonnollisesti TerUA:n lisenssillä kilpailevat ajavat ilmaiseksi.

Mukaan otetaan kaikkiaan 40 autoa, TerUA:n jäsenien ollessa etusijalla määrän tullessa täyteen.

Ilmoittaudu mukaan KITI:ssä viimeistään keskiviikkona 7.1 klo 18:00 mennessä. Mahdollisissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa voi ottaa yhteyttä osoitteeseen: laura.kaapa@terua.fi.

Auton sekä ajovarusteiden pitää täyttää AKK:n sääntökirjan asettamat vaatimukset. Katsastuksen, sekä vakuutuksen on oltava voimassa. Muutoin luokkia ja ryhmiä ei ole rajattu. Kartanlukijalle on mahdollista lunastaa kertalisenssi, joka tulee ostaa molempiin kilpailuihin.

Saapumisohjeet sekä muut mahdolliset lisäinfot päivitetään www.terua.fi sivustolle ja KITI:iin. Ko. sivuilla ilmoitetaan myös, mikäli kilpailut joudutaan syystä tai toisesta perumaan.

Tervetuloa seurakilpailuun!

17.1.2010 3