TerUA:lla toiminnantäyteinen viikonloppu!

Riihimäki-rallin yhteyteen mahtui monenlaista toimintaa viikonlopulla. Perjantaina päivällä Lehdon Hanski hoiteli seuramme edustajana Riksurallin EK6/8 nuotituksen valvonnan. Perjantaina illalla TerUA:laisia oleili Riihimäen kupeessa, kun järjestimme Riihimäki-rallin shakedown seurakilpailuna. Autoja olikin mukavasti viivalle siunaantunut ja jopa muutama oma kilpailijakin sinne sekaan mahtui. Sää tosin ei suosinut aukeilla paikoilla seisoskelleita, sillä tuuli oli melkoinen, mutta hienostihan se ilta siitä kuitenkin sujui. Miltei kaikki ilmoittautuneet saapuivat paikalle ja nekin jotka eivät paikalle tulleet, ilmoittivat siitä.

Yllättynyt synttärisankari lukee onnittelukorttiaan 🙂

 

Ylläri-synttärit oli järjestetty lauantaina 30v täyttäneelle Nurmen Rikulle: lisenssit, auton vakuutukset ja kalusto oli tuotu salassa kilpailupaikalle ja sankari itse kutsuttu muka töihin pätkälle. Yllätyshän olikin Rikulle melko suuri, kun saikin pukea ajohaalarit niskaan, eikä tarvinnut mennä vetämään sulkusiimoja pätkän varressa kiinni.

 
Yksi SM- sarjan kilpailijapari ei ollutkaan lukenut seurakilpailun sääntöjä kunnolla,eivätkä olleet varautuneet rahallisesti tapahtumaan, parinkympin velka jäi sitten lauantaille. Ensimmäisellä kierroksella pari oli sen unohtanut, mutta pienellä ”uhkauksella” ettei toista kierrosta ajeta, niin he muistivat parikymppisen mukana tuoda 😉
Kommelluksittahan tämä shakedown ei tietenkääni sujunut, koska kilpailunjohtaja Rauski Vuorisen Hyundain akku tyhjeni lähtöviivalla ja sehän tietysti tarvitsi ensiapua. Toisena hassuna asiana allekirjoittaneen Suzuki liikahti lähtöviivasta metrin ja rikkoi vetonivelensä, joten ajelut sitä osin jäivät vähäisiksi, mutta se on motorsporttia 🙂

Lauantaina sitten vuorossa oli Riihimäki-rallin EK6/8:n hoito. Kääpän Laura oli vääntänyt eväät väelle ja puuharyhmä sännännyt aamusta Kuitusen ja Laineen johdolla metsään siimoittelemaan . Ek oli hyvissä ajoin kunnossa ja siksi sulkuväellä olikin aikaa käydä matkalla Seolta EK:lle jopa Lopen Nesteellä kahvilla seuramme piikkiin.

Elämänsä ensimmäistä kertaa EK-päällikkönä toiminut Jani Kuitunen pääsi käynnistämään aikataulun mukaan EK:n suoriutuen tehtävästään mallikaasti.

Sulkuryhmällemme täytyy välittää TOSI ISOT KIITOKSET koska EK:n purku sujui miltei puolessa tunnissa, Hyvä ME, porukalla kaikki sujuu nopsaan ja mallikkaasti 🙂
Kommelluksiahan täälläkin taas sitten oli, harmittavasti yksi kilpailija osui AT- auton takakulmaan aiheuttaen pienen naarmun ja sitä asiaa en itsekkään meinaa ymmärtää että miksi kilpurin ovilla pitää hakata AT auton ovia :/ Toivottavasti emme menetä tässä AT- tyttöjä höperöiden kilpailijoiden takia..
No akkuhan se sitten loppui myös AT- autosta ja siinä 0- autojen jo asemaalueella ollessa pidettiin pienet käynnistyssulkeiset. Kaikki olikin sitten taas kunnossa ennenkuin varsinaiset kilpailijat ek:llemme saapuivat 🙂 Yleisö puolestaan sitten olikin jättänyt nuotionsa kytemään aukealle mäenkukkulalle jonka Esa allekirjoittaneen kanssa sitten sammutteli.

Ei muuta kuin SUURI KIITOS Teille kaikille mukana olleille!!!

Pasi Ruotanen