Suruviesti tuli….

 

Yksi perustajajäsenistämme, Pekka Kylmälä, on poistunut joukostamme. Hän tuli aikoinaan tänne Tervakoskelle asennushommiin paperitehtaan remonttiin, tapasi täällä Liisan ja jäi sitä myötä paikkakunnalle. Varsin pian hän perusti Hallakorpeen oman autokorjaamonsa ”Pekan pajan”, jossa me autourheilukärpäsen puremat kävimme laitteitamme virittämässä. Pekka oli TerUA:n jokamiesluokan harrastuksen moottori ja edusti seuraamme erittäin hyvillä saavutuksillaan, sai meille aikaan vahvan harrastajaporukan. Aina oli Pekalla aikaa ja ennenkaikkea halua ja ammattitaitoa meitä auttaa!

Vuodet vierivät, itse kukin meistä vanheni, mutta Pekka oli aina valmis lähtemään mihin suuntaan tahansa Etelä-Suomessa noihin katsastajahommiin, joihin hän ainoana seurastamme kouluttautui. Varsin monet kilpailujen järjestäjät oppivat hänet tuntemaan miehenä, joka teki minkä lupasi. Viimeksi juuri viime lauantaina Pekka oli vielä Lammilla katsastamassa ralliin autoja. Nyt sitten maanantaina 22.1.2018 tuli lähtö sellaiselle katsastuspaikalle, jossa tuli hänelle itselle korjaamaton hetki.

Tervakosken Urheiluautoilijat lausuu syvimmän osanoton Pekan omaisille ja kunnioittaa hänen yli 40 vuotista työtään seuramme hyväksi. Lepää rauhassa Pekka, paljoon ehdit mukaan….