Puheenjohtajan terveisiä ja tulevaa toimintaa

Tervakosken Urheiluautoilijoille kulunut vuosi on ollut toiminnaltaan poikkeuksellinen kausi, ensin talven ollessa oli mikä olikaan ja perään Covid 19 pandemia.

Talvelta peruttiin ensin monta kilpailua talvettomuuden vuoksi. Korona-aallon iskiessä valtioneuvoston antamat ohjeistukset kokoontumisesta peruuttivat monta kilpailua ja tapahtumaa sekä vaikuttivat meidän jokaisen arkeenkin. Tässä hetkessä eletään jälleen jännityksessä mitä tapahtuu syksyn osalta, tuleeko kuinka muutoksia kaikkiin toimiin. Se mikä on ainakin selvää, turvaväleistä pitää pyrkiä pitämään huolta joka tilanteessa.

Pientä toiminnan henkiin virittelyä on meneillään ja aloitamme järjestämällä SAUKKOLAN EK:lla tapaamisen 13.9.20 klo. 12-14 välisenä aikana. Tule paikalle testaamaan kilpuriasi, vaihtamaan kuulumisia ja nautiskelemaan pienimuotoisista tarjottavista. Ilmoittaudu etukäteen 7.9.20 mennessä info@terua.fi, jotta Saukkolassa osataan varautua!

Toimitsijapuolella olemme saaneet muutamat yhteydenotot syksyn kilpailujen avustamiseksi. Kumpaankin voit ilmoittautua Lauralle laura.kaapa@terua.fi tai puhelimitse 040-7365697

  • Hausjärven Urheiluautoilijat järjestävät 3.10.20 VII HausUA 30v Ja Risat JM – kilpailun, johon kaivataan ratatuomareita, liputtajia.
  • Rally Drivers Team järjestää 24.10.20 Kerava-rallin, johon kaivataan sulkuporukkaa.

Lisenssipalautusmaksuista ollaan muokkaamassa uutta käytäntöä ns. kilpailijoiden kannustintuen nimelle, koska vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen ja muutenkin asiaa on syytä kehittää. Tästä voit antaa omia kehitysideoita esim. info@terua.fi osoitteeseen.

Yhteystietojen päivitys on tärkeää ja jokaisen olisi syytä huolehtia voimassaoleva sähköpostiosoite KITI-järjestelmään. Jos koet päivittämisessä haasteita, voit laittaa postia myös info@terua.fi osoitteeseen.

Poikkeuksen päälle poikkeuksena, Tervakosken Urheiluautoilijat pitävät vuoden 2020 sääntömääräiset kokoukset yhdellä kertaa, joten on myös valintojen ja suunnitelmien aika, johon te kaikki jäsenet olette tärkeitä ottamaan kantaa! Toivottavasti pääsemme pitämään kokouksen suunnitellusti.

Näillä sanoin, toivotan teidät kaikki tervetulleiksi tekemään tärkeitä päätöksiä SÄÄNTÖMÄÄRÄISISSÄ KOKOUKSISSA 23.9.2020 KLO 18 TERVAMIILUSSA!

Laura