Lisäinfoa TerUA:n seurakilpailuun….

terua     7.1.2015 Tervakosken Urheiluautoilijat ry.

    

    Tervetuloa seurakilpailuihimme 10.1.2015!

Seurakilpailua koskettaa normaalit rallikilpailun voimassa olevat säännöt, mm. kuljettajien lisenssit tulee olla voimassa, auto katsastettu sekä voimassa olevat siirtokilvet kilpailupäivälle. Myös kuljettajien varusteet tulee olla sääntöjen mukaiset. Alla on järjestäjien omia toiveita, ohjeita ja suosituksia. Supistimme ”virallisten” kilpailujen säännöt ja kilpailijaohjeen tähän pariin A4 sivuun, joten uskomme että jaksatte nämä sivut lukaista loppuun asti.

Kilpailumme keskuspaikkana toimii Mäyränpään tila Janakkalassa joka löytyy osoitteessa Koivukehäntie 341, 14200 Turenki. Osoitteessa on ilmoittautuminen, katsastus, huoltoalue sekä trailereiden säilytys, jota varten on liikenteenohjaajat paikalla. Mäyränpään tilalla käsitellään helposti syttyvää puumateriaalia, joten toivomme ettei tilan piha-alueilla tupakoida. Samoin maatilan alueella on kotieläimiä, joten käyttäydytään tilan toimintaa arvostaen sekä mahdollisten ”pikkuveljien” tarpeiden ilmaantuessa, suoritetaan ne kauempana pihapiiristä. Huoltoalue on peltoalaa jota voi luontaisesti lannoittaa.

Ilmoittautuminen on avoinna 11-13 välisenä aikana. Ilmoittautumisen yhteydessä tarkastetaan molempien kuljettajien ajokortit, auton asiakirjat sekä peritään osallistumismaksu. Osallistumismaksu ajattaessa vain yhtä EK:ta on 60e ja kahta EK:ta 100e. Toivomme että varaatte tasarahan maksua varten.

Tutustumislisenssin osto kartanlukijalle on mahdollista ilmoittautumispisteessä. Tutustumislisenssi tulee ostaa molempiin kilpailuihin. Ilmoittautumisen jälkeen saatte mm. kartan kilpailujen erikoiskokeista sekä nasta- ja valoerivapauspäätöksen kilpailun ajaksi.

Autojen katsastus tapahtuu auton omalla paikalla klo 11-13 välisenä aikana. Katsastuspäällikkönä toimii Janne Kilpinen. Katsastuksen yhteydessä tarkastetaan auto ja auton varusteet sekä kuljettajien varusteet. Hyväksytystä katsastuksesta saat merkinnät joka tarkastetaan erikoiskokeelle tultaessa.

Nuotittaminen on mahdollista erikoiskokeilla klo 12-13 välisenä aikana ja nuotittaessa tulee kunnioittaa reitillä asuvia asukkaita, joten käyttäydytään teillä asiallisesti. Nuotitus tulee tapahtua siviiliautolla.

Nuotituksen aikaan erikoiskokeita ei saa ajaa vastakarvaan vaan ajo uudelleen EK:lle tapahtuu vain siirtymien kautta.

Kilpailu on käynnissä klo 13:15-16:45 välisenä aikana jolloin teillä on mahdollisuus ajaa erikoiskokeita niin useasti kuin haluatte. Molemmat EK:t käynnistyvät yhtäaikaisesti, joten vaihtoehtoisesti voitte aloittaa joko 1 pätkältä tai 2:lta. Ajanottohan on ulkoistettu karttureiden vastuulle.

Kilpailu 1. johtajana toimii Marko Nikkilä ja turvallisuuspäällikkönä Jani Laine. Erikoiskokeella on mittaa n. 5,5km. Huollosta lähtöön on n. 8km

Kilpailu 2. johtajana toimii Arto Yli-Leskijärvi, turvallisuuspäällikkönä Jani Kuitunen. Samoin tälläkin EK:lla on mittaa n. 5,5km. Huollosta lähtöön on n. 2km

Siirtymiä on muutoin kilpailu 1 EK:n maalista alle 2km kilpailu 2:n lähtöön. Kilpailu 2. EK:n maalilta on takaisin huoltoon n. 5km tai vaihtoehtoisesti takaisin 1:n lähtöön n. 8km joten huomioikaa tämä tankkauksien suunnittelussa.

Päivän aikana tankkaus on mahdollista huoltoalueella ainoastaan kilpailijoiden omista kanistereista. Huoltoautoissa tulee olla asianmukainen 6kg:n sammutin joka on oltava lähettyvillä tankkauksen aikana. Kilpailuauton alla tulisi olla öljyä läpäisemätön materiaali esim. pressu. Samoin emme katso pahalla vaikka imeytysmattoakin on matkassa jos sattuu öljyvahinko.

Lauantaiksi on luvassa mukavan talvinen päivä ja kauniita maisemia, mutta onneksi kilpailun keskuksessa on BUFFETTI jossa myynnissä mm. makkaraa ja kahvia joten käydään ajojen väleissä nauttimassa näistäkin herkuista. Täältä tavoitat kenties parhaiten kilpailumme puuhamiehen Pasi Ruotasen!

Mikäli jotakin kysymystä putkahtaa mieleenne, laittakaahan viestiä mutta muutoin: Tervetuloa kilpailemaan!

         Tervakosken Urheiluautoilijoiden psta Laura Kääpä, puheenjohtaja

p.s Tai jos käy niin ikävästi ettet pääsekkään osallistumaan rientoihimme, laitathan viestiä pikimmiten tai soittelet kisapäivänä kisatoimiston numeroon 040-7365697.