MUISTUTUS!!! Kutsu rallin seurakilpailuun….

Vaikka vielä tuota ilmoittautumisaikaa onkin, niin ilmoittautukaa mahdollisimman pian varmistaaksenne paikkanne! Mukaan pääsee siis VAIN 25 autokuntaa…

TerUA järjestää kaksi seurakilpailua sunnuntaina 18.5. Kilpailut ajetaan janakkalalaisilla yksityisteillä, erikoiskokeiden ja siirtymien muodostaessa kompaktin kokonaisuuden. Ajo-aikaa on varattu klo 14-17. Molempiin kilpailuihin pääsee mukaan 50€ yhteishintaan. Luonnollisesti TerUA:n lisenssillä kilpailevat ajavat ilmaiseksi. Mukaan otetaan kaikkiaan 25 autoa ja TerUA:n jäsenet ovat etusijalla määrän tullessa täyteen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaihin 13.5 mennessä osoitteeseen: laura.kaapa@terua.fi. Ilmoita kuljettajan ja kartturin nimi, lisenssinumero, sekä auton merkki ja malli. Auton pitää täyttää AKK:n ralli-autoille asettamat vaatimukset, sekä normaalit tieliikennevaatimukset. Muutoin luokkia ja ryhmiä ei ole rajattu. Kartanlukijalle on mahdollista lunastaa kertalisenssi, joka tulee ostaa molempiin kilpailuihin.

Jos haluat nuotittaa EK:t ennen kilpailujen alkamista, niin kerro siitä ilmoittautuessasi. Mahdollinen nuotitus suoritetaan siviiliautoilla.

Tervetuloa seurakilpailuun!

Heti sopi käteen...