Koulutusta tarjolla…

Rallin päätoimitsijakoulutus, 5.-6.5.12
Tampere

Alue: Kansallinen
Laji: Ralli, Toimitsijakoulutus

Koulutuksen osallistuminen oikeuttaa päätoimitsijalisenssin saamiseen. Koulutuksessa ovat omat osiot kilpailunjohtajille, kilpailusihteereille, ratamestareille ja turvallisuuspäälliköille.

Koulutus pidetään Tampereella. Koulutuksen tarkka pitopaikka tiedotetaan mahdollisimman pian. Koulutuksen hinta on 175 euroa sisältäen koulutuksen, materiaalit, ruokailut ja majoituksen. Hinta ilman majoitusta on 135 euroa.

Seura tietenkin hoitaa nuo kustannuspuolet, koska koulutetuista on meille hyötyä… Ja kuten Pasi tuossa minulle totesi, miltei kaikkiin hommiin nykyään tarvitaan jokin lisenssi…. se toiminta kun ei rajoitu vain tuohon alussa lueteltuihin osioihin… Innokkaasti ilmoittautumaan, tulevaisuudesta on kysymys! Automaattihan tämä ei tietenkään ole, mutta jos olet ollut aktiivisena mukana, niin mahdollisuus edelleenkehittymiseen löytyy…

TerUA:n osalta kouluttautumiseen ja sitä kautta lisenssiä vaativiin toimitsijahommiin halukkaat, ottakaa yhteyttä Pasi Ruotaseen pasi.ruotanen@terua.fi. On TÄRKEÄÄ, että seurastamme löytyy  koulutuksen saaneita…. mitä enemmän, sen parempi!