Joululounaamme Tervamiilussa….

Kyllä tuli masut täyteen, kun noin 20 jäsenen voimalla kävimme syömassä kauden päättäjäislounaan jouluruokien merkeissä. Sapuskat piisasi hienosti ja santsiannoksiakin kävimme porukalla ottamassa, kiitos Tervamiilun henkilökunnalle siitä.

Ensi vuoden suunnitelmia paikalla olleiden kilpailijoiden osalta kyseltiin, hiukan oli porukka vielä ”hakusessa”, uskaltaako kaikkea vielä kertoa…. vai onko asia niin, ettei ne suunnitelmat ihan vielä ole edes hahmottuneet???

Joitakin asioita sentään paljastui: Paasosen Marko osti Salmisen Teron oikein nopeaksi opetetun Volvon ja aikoo lähteä sillä kamppailemaan F-Ralliryhmään ihan tosi mielessä. Drifting on tällä erää jäänyt ainakin tauolle ja kalustokin on kaupan… Samaan uutiseen erityisen mausteen antaa se, että apukuskin paikalle hyppää muutamien vuosien jälkeen Lehtosen Arska! Me sivulliset odotamme mielenkiinnolla, millainen ”jälkipyykki” käydään Tervakosken Autokorjaamon hallissa kisojen jälkeen 🙂

Saarisen Noora on aikeissa ajaa LahUA:n Toomas Palmin nuottienlukijana koko F-Rallisarjan…. ainakin. Kenties muutakin.

Lindbergin Jannen piti tulla myöskin murkinalle, mutta oli tytön joulujuhla jossakin, joten pätevä poissaolosyy oli hänellä. Jannelta taatusti tulee ensi vuonna ainakin parissa sarjassa osallistumisia, näin otaksun.

Koskelan rata-autoteamissa kuulemma jatketaan edelleen Locost-sarjassa ja talven aikana viilataan auto Tapsalle entistä ehompaan iskuun.

Laineen Jamppa tavoilleen uskollisena oli sitä mieltä, että ”enhän miä kai mitään…”, mutta sen verran saimme udeltua että ainakin nolla-autohommia tehdään. Lammi-rallissa viereen istuu Ruotasen Pasi… jos lumisateilta ehtii 🙂

Söyringin Petri on tietojen mukaan pistänyt Opelin täysremonttiin ja ehkä…siis ehkä Tunturiralli kutsuu Petriä ja kakkoskuskiaan Jamppaa, onhan se ”kotikisa”, ainakin Jampalle 😀

Paiston Rallitallin syövereissä on myös rakenteilla (edelleen) Weckin Matiaksen Opel…. valmistuu kuulemma heti kun edessä olevat hevosrattaat ovat kaikki valmistuneet… Samassa tallissa on myös Kääpän Jarnon Starlet ja sekin sieltä kyllä nousee… ensin kai jollain Impillä aloitellaan.

Tällaista ”käryä” porukka antoi, kun tiukasti asioita utelimme.

Tämä vuosi on siis kisojen osalta taputeltu ja nyt tuon ruokailun jälkeen taputtelemme tämän illan täysiä masujamme!!

TerUA ja tiedottaja kiittää kuluneesta vuodesta ja toivoo ensi vuodesta koko jäsenistölle vielä parempaa kuin päättyvä vuosi oli!!! Hyvää Joulun odotusta kaikille!