Hallitus tiedottelee…

Hallituksen tiedotusta 1/14 18.2.14

Hallitus kokoontui 13.2 jossa käsiteltiin paljon asiaa, mm. talven ja kevään tapahtumia.

Riihimäki-rallin erikoiskokeen järjestelyt saivat kiitosta kilpailunjärjestäjältä. Nyt onkin edessä 1.3 Hankirallin järjestelyt, joten toivotaan että pakkasia on vielä luvassa. Hallitus päätti maksaa polttoainekorvausta 50e jokaiselle omalla autolla kulkevalle henkilölle. Tarkempia tietoja mm. kokoontumispaikoista, tiedotetaan karkeloihin lupautuneille henkilöille lähempänä kilpailupäivää. Matkaamme kuitenkin samoille maisemille kuin vuonna 2012.

Kevätkokoukseen liittyvistä asioista allekirjoitettiin tilinpäätös menneeltä kaudelta sekä muisteltiin kaikki viime vuoden tapahtumat toimintakertomukseen.

Samoin päätettiin kiertopalkintojen saajat vuodelta 2013:

Vuoden juniorikuljettaja: Jari Väisänen

Vuoden juniorikartturi: Mika Lähteenmäki

Vuoden tulokas: Pasi Koliseva

Vuoden rallikilpailija (t): Janne Lindberg ja Harri Ruokonen

Vuoden mainepytty: Top-testing rally team

Vuoden toimitsija: Matias Weck

Vuoden aktiivijäsen: Jorma Suoranta

Vuoden yrkkä: Keijo Pullinen

kunniakypärä TerUA naiset: Laura Kääpä

kunniakypärä TerUA miehet: Pasi Ruotanen

Kiertopalkinnot jaetaan kevätkokouksen yhteydessä 16.3 Saukkolassa. Muistakaahan myös siviililuokan kilpailu klo 11 ja kilpureiden kisa klo 12. Nopeimmille luvassa palkinnot!

Tallinna-rallireissun matkapäivämäärä muuttui!!! Tallinna-ralli ei ole mestaruusosakilpailu vaan Juri-ralli 23-24.5. Seuraa hallituksen tiedotteita terua.fi sivustolla tai facebookin ryhmässä, jotta saat tuoreinta tietoa mm. hinnoista, ilmoittautumisesta ja matkan aikatauluista. Tarjolle on tulossa kuitenkin mahtava ja kohtuuhintainen reissu seuran jäsenille. Ei jäsenille matka on ns. normaalihintainen. Lähdemme matkaan perjantaina aamusta, paluu sunnuntaina

Seurakilpailun järjestäminen toukokuulle sai kokouksessa vauhtia ja suunnitelmissa onkin järjestää harjoitusmahdollisuus vielä ennen kesäkilpailujen aloitusta, mikäli reitin ja huoltoalueen yhtälö saadaan aikaiseksi.

Lopuksi hallitus onnittelee Noora Saarista, joka on valittu uuden AKK:n naistyöryhmän jäseneksi kaudelle 2014. Onnittelut Nooralle!