Black Rocket Rallin järjestelyt hyvässä vauhdissa…

18.5.2013 ajettavan Black Rocketin valmistelut ovat erittäin hyvässä mallissa. Järjestelytoimikunta kokoontuu säännöllisesti ja joka kokoukseen on hyvät asia- ja tsekkauslistat, joiden mukaan ollaan hyvinkin aikataulussa.

Toimihenkilöiden rekrytointi myös ulkoseuralaisten osalta on hyvässä menossa ja saammekin olla varmoja, että parhaat henkilöt eri tehtäviin on valittu.

Tänään 21.1.2013 pidetyssä kokouksessa sovittiin myös rallilehden toimittamisesta ja tärkeänä ennakkovinkkinä TerUA:n kilpaileville rallikuskeille: Toimittakaa omia rallikuvianne ja juttu omasta teamistanne osoitteella hannu.lehto@terua.fi, jotta saatte varattua itsellenne ilmaista ”promousta” tulevaan tuhansien kappaleiden painosmääräiseen lehteen. Lehti tulee perinteisesti erittäin laajaan jakeluun.

Samoin kehoitan kilpailjoita yleensäkin seuraamaan tuota KITI:n kisakalenteria ja www.blackrocketralli.com-sivustoa.. Kisaan otetaan VAIN 220 ensin hyväksytysti ilmoittautunutta kisaparia. Viimetippaan ei kannata jättää!!!

H.Lehto

20130121_193950

Kilpailujohtaja Jarno Kääpä, kilpailun sihteeri Laura Kääpä, reittijohtaja Pasi Ruotanen ja ratamestari Matias Weck tutussa paikassa Lauran keittiön pöydän ääressä rakentamassa kunnon kisaa…

Pasi ehdotti myös tiedottajan kaljua mukaan kuvaan, mutta onneksi sain pitää kameraa.. 🙂