Kangasniemi-ralli 18.2.2012

Kokonaista 9 kpl TerUa:laista kisailijaa edustaa seuraamme lauantaina ajettavassa Kangasniemi-rallissa.

Noora Saarinen on kartturina autossa nro 27, Joonas Kolehmainen tarkkailee heti perässä numerolla 31. ”Vanhaherra” Erkki Koskivirta näyttää KRN-Racingin seniorikuskina ajamisen mallia ”junnu” Riku Nurmelle autossa nro 82. Seuramme puheenjohtaja Esa Kohtamäki kartturinaan Matias Weck lähtevät numerolla 85. Erkki Piiroinen-Tommi Jantunen pari starttaa nunerolla 127  (olivatkin peruuttaneet) ja viimeisen eli numeron 191 kartturipallilla istuu Petri Kaunonen.

Toivotetaan heille kaikille onnea tuossa F-cupin kilpailussa ja koitetaan seurata heidän menoaan mahdollisimman onlinena.

Hienolta vaikuttaa ainakin ekan pikiksen jälkeen Koskivirran ja Kohtamäen autokunnissa. Erkki johtaa luokkaansa ja Esa on neljäntenä. Tosin tuohon apuna on ollut tuo ikätasoitussekunnit, mutta tästä eteenpäin sitten mennäänkin ihan kellon mukaan…

Kolehmaisen Joonaksella lienee jotain vaikeuksia kulussa, kun on kahden pätkän jälkeen luokassaan vasta kymmenentenä. Mutta eiköhän se siitä….. Ei se siitä sitten Joonaksella kuitenkaan lähtenyt, musiikki pojilta loppui kun kuulemma banjo katkesi 🙁

Kakkospätkän jälkeen Kohtamäki on kakkosena ja Koskivirta kolmosena luokassaan, siis hienosti menee, mutta menköön 🙂

No niinhän siinä sitten kävi: Puheenjohtajamme Esa Kohtamäki kartturinaan Matias Weck näytti hienosti mallia koko seuralle ja voitti luokkansa…. Hienosti läpi kisan ajoi myös pari Erkki Koskivirta-Riku Nurmi ollen samassa luokassa 6. Kiitos äijät!!!

Kartturitkin ovat olleet tarkkoina, kun sentään katsastus-AT:lle osattu 🙂 Kuva: Pasi Ruotanen