Jäsentiedote 1/2012

 

Jäsentiedote 1/2012

    Menneitä:

Seurakilpailumme pidettiin 13.1.2012 Riksu-rallin shake downina. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 28 kilpailijaparia. Vaikka kilpailu pidettiin perjantai-iltana, oli kuitenkin talkoolaisia mukana jopa 18. Kiitos kaikille järjestelijöille ja mukana olleille talkoolaisille ja kilpailijoille!

Riihimäki-Ralli ajettiinkin heti seuraavana päivänä 14.1.2012. TerUA järjesti erikoiskokeen 6/8. Saimme järjestelyistä positiivista palautetta, ja talkoolaisia oli mukana reilun 45 henkeä. EK siivottiin huippunopeudella, joten hieno suoritus kaiken kaikkiaan meiltä.

-Pakkauspojat-rallia olimme avustamassa 11.2.2012. Pääkallonpaikalla kilpailutoimistossa oli Jarno Kääpä Turvapäällikön ominaisuudessa ja tietenkin siellä avustamassa olivat myös ”jokapaikanhöylämme” Pasi Ruotanen ja Laura Kääpä. Lisäksi EK3:lla meidän toimestamme hoidettiin 10 sulkua ja JV-päällikön (K.Ikävalko) tehtävät. Kiitostakin saimme 🙂

    Tulevaa:

Lopen UA:n rallisprint ajetaan 26.2.2012. TerUA:lta on pyydetty 10 henkeä yhteensä joko liikenteenohjaajiksi tai järjestyksenvalvojiksi. 4 JV-kortillista on lupautunut tehtävään, 6 liikenteenohjaajaa vielä puuttuu. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut hommiin, voit ilmoittaa halukkuutesi Rauskille, jonka jälkeen hän tiedottelee kokoontumisista ja muista tarkemmista päivän ohjeista.

Hankiralli ajetaan 3.3.2012 ja se on mm. historic-osakilpailu. EK-päälliköksi nimettiin Laura Kääpä, EK2 Jarno Kääpä, turvapäällikönä Hörö ja järjestyksenvalvonnan päällikkönä toimii Rauski. Pääsääntöisesti EK-henkilöstö on kunnossa, mutta mukaan mahtuu aina joukkoa. Lähtö erikoiskokeelle on aamutuimaan sillä EK:mme on nro 3. Erikoiskokeelle on tällä kertaa hieman pidempi matka joten on luvassa pieni kiinteä polttoainemaksu kulujen kattamiseksi. Ohessa Rauskin tekemä ”virallisempi” kutsu..

Perinteinen seuramme pilkkikilpailu pidetään Kesijärvellä 10.3.2012. Kilpailuaika on 9-13 välisenä aikana. Saunonta aloitetaan kilpailun jälkeen ja ilta loppuu klo 20. Jotakin suolapalaa ja juomaa on tarjolla päivän iloksi.

Saukkolapäivä ja kevätkokous 11.3.2012. Siviiliautojen kilpailu alkaa klo 12 ja kisa-autojen jäsentenvälinen kilpailu klo 13. Kevätkokous 15.30 alkaen Saukkolassa ja kahvilla. Kevätkokouksessa tullaan myös muistamaan vuoden 2011 ansioituneita seuramme henkilöitä kiertopalkinnoin. Mikäli olet saanut kiertopalkinnon vuodelta 2010, on aika palauttaa se sihteerille mahdollisimman pian.

Black Rocket 2012 tullaan ajamaan 19.5 Asian tiimoilta on palaveri 13.2 klo 18 Sametin tiloissa, Pajupilli 2 Tervakoski. Jos olet innostunut touhuamaan asian eteen, tulethan paikalle tai ilmoitat innokkuudestasi sihteerille.

 

Nettisivuille kaivataan juttuvinkkejä!

Kilpailijoilta kaivattaisiin juttuja osallistumisista kilpailuihin, tai ainakin tietoja mihin olette osallistumassa. Näin saisimme tietoja jaettavaksi teistä nettisivuillemme sillä tämähän on myös hyvä markkinointikanava mahdollisten sponsoritarpeiden kannalta. Juttuvinkit seuramme tiedottajalle.

Pistäkää nyt hyvät kilpailijat ihmeessä tietoja kisoistanne ja pärjäämisistänne tiedottajalle ja mielellään kuvien kera.Täysin ilmaista mainosta itsellenne ja yhteistyökumppaneillenne!!

 

 

Jäsentiedoista

Mikäli olet muuttanut kotiosoitettasi tai vaihtanut sähköpostiosoitetta, ilmoitathan muutoksesta sihteerille, jotta postit kulkevat perille jatkossakin

                

                 Sihteerin yhteystiedot laura.kaapa@terua.fi 040-7365697

                 Rauskin yhteystiedot rauno.vuorinen@terua.fi 040-5223628

                 Tiedottajan yhteystiedot hannu.lehto@terua.fi 050-5235001

 

Kevätkokous 2012

Esityslista

 

Aika:          11.3.2012 klo 15.30

Paikka:      Saukkolan EK:n kahvio, Loppi

1.              Kokouksen avaus

2.              Todetaan läsnäolijat ja äänioikeudet

3.              Valitaan kokoukselle

A.  Puheenjohtaja

B.  Sihteeri

C.  Pöytäkirjan tarkastajat

D.  Ääntenlaskijat

4.              Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5.              Vuosikertomus 2011

6.              Tilikertomus 2011

A. Tilikertomus 2011

B. Toiminnantarkastajien lausunto

C. Vahvistetaan tilinpäätös

D. Tili- ja vastuuvapaus vuoden 2011 hallitukselle.

7.              Päätetään kunniajäsenten kutsumisesta ja hyväksytään ainaisjäsenet

8.              Käsitellään muut hallituksen tai jäsenten yhdistykselle esittämät asiat

A. palkitsemiset kaudelta 2011

B. Lisenssimaksujen palautusperusteet kaudelle 2012

9.              Ilmoitusasiat

10.             Kokouksen päättäminen

 

                

 


 

 

 

Hankiralli 3.3.2012

Hankiralli – kaikkien talvirallien isoäiti

”Rallikilpailujen tarkoituksena on kehittää taitavia ohjaajia, jotka maamme tie- ja ilmasto-olosuhteissa pystyvät vaativiin suorituksiin sekä tarkkailla ja kehittää autojen teknisiä ominaisuuksia ja niiden erikoisvarusteita ja laitteita.”

Tämä lainaus on Autourheilun sääntökirjan rallikilpailun määritelmästä. Liekö samanlaisia ajatuksia ollut Fred Geitelin ja Lauri Hurmeen mielissä, kun he ryhtyivät joulukuussa 1954 tekemään ensimmäistä Hankirallia. Vaativia suorituksia tarvittiinkin helmikuun lopulla 1955 ajetussa 1600 kilometriä pitkässä kisassa, vaikka pikataipaleita ei ollut kuin kolme. Tasaisen nopeuden kokeita oli kolme, mäkikokeita kaksi ja lopussa jäärata-ajo Helsingissä. Mutta kun autot olivat mitä olivat, sen aikainen tiestö talvisessa kunnossa – pikkutiet varsin vaatimattomasti aurattuja – aikataulu kireä ja kartat lähinnä viitteellisiä, ei ihme, ettei maaliin päässyt kuin runsaat puolet lähteneistä. Se oli kuitenkin alku uudelle suomalaiselle autourheiluhistorialle; Hankirallista tuli kaikkien talvirallien isoäiti, joka myöhemmin keräsi lähtölavalleen ja kasvatti enemmän huippuajajia kuin yksikään muu kansallinen rallikilpailu koko maailmassa. Maailmassa ei ollut toista yhtä vaativaa talvirallia; Monte Carlossa toki ajettiin satunnaisesti lumella, mutta yhtä hyvin siellä oli sulaa. Ruotsin KAK-rallista tuli talviralli vasta myöhään Hankirallin jälkeen.

Pitkät perinteet omaava Hankiralli ajetaan tänä talvena Porvoon-Myrskylän seudulla 3.3.Historic-Trophyn osakilpailuna. Rallin lähtö tapahtuu Porvoosta klo 10. TerUA on mukana avustamassa Hankiralli Ry:tä järjestämällä EK 3:n. EK on pituudeltaan 8,1 km ja sulku alkaa klo 9.50. Ensimmäinen kilpailija starttaa EK:lle 11.19 .

Lähde mukaan järjestämään EK:ta. EK-päällikköinä toimivat Laura ja Jarno Kääpä, turvapäällikkönä Heikki Aaltonen ja järjestyspäällikkönä Rauski.

Ilmoittaudu hommiin16.2. mennessä Lauralle laura.kaapa@kolumbus.fi p. 040 736 5697 tai Rauskille 040 522 3628.

Kokoontuminen on 3.3. klo 7.45 SEO Tervakoski ja siitä ajetaan Keragrillille klo 8.30. Grilli sijaitsee 25-tien varrella (Hanko-Porvootie) ja siitä on EK:lle matkaa

n. 50 km. Grillin osoite on Hyvinkääntie 1135, Ohkola.

Tervetuloa mukaan Hankiralliin !

 

 

Kisatuloksia: 

Sonkajärvi-rallissa 11.2.2012 TerUA:n Janne Lindberg-Harri Ruokonen luokkansa toisia 

Pakkauspojat-rallissa 11.2.2012 Petri Itkonen voitti luokkansa. Joonas Kolehmaiselle keskeytys perän hajottua ja Timo Takalan auto ei tullut kuntoon, joten peruutus…