Ajoharjoittelua Saloisilla 18.2.24

Melkeinpä jokavuotinen TAUK:in järjestämä ajoharjoittelutapahtuma tulee jälleen! Alla infoa ajankohdasta sekä osallistumisohjeet! Tervetuloa!

 

Tervetuloa 18.2.2024 alkaen klo 12 Saloisille, Paavolantien varrelle auratulle ja jäädytetylle peltoradalle kokeilemaan omia ajotaitoja liukkaalla pinnalla. Harjoittelu on tarkoitettu ensisijaisesti oman seuramme TAUK:n jäsenille, mutta myös Janakkalan toisen autourheiluseuran eli TerUA:n jäsenille, molemmissa ihan tavallisille kuskeille, mutta myös ”kisakuskit” kalustoineen pääsevät tekemään omat kuvionsa.
Ajot suoritetaan ”yksilöllisesti” ilman samanaikaisia muita ajelijoita eli radalle päästetään vain riittävin välein kokeilijoita.
Ajanotosta huolehtii kukin autokunta itse.
Osanotto on ilmainen, mutta vapaaehtoinen ”kolehti” maanomistajan kustannuksia peittämään on varmaan OK.

Harjoituspaikalle on opastus Saloistentieltä. Osoite on Paavolantie 55 Janakkala. Paikalla pyritään järjestämään myös hiukan palveluja, kuten makkaragrillin tuotteita ainakin!

Tervetuloa viettämään koko perheen, ihan oikeasti tarpeellistakin ajoharjoittelutapahtumaa. Aikataulu siten, että ensin ajavat ”siviilikuskit” ja välillä päästetään ne ”kisakuskit” omine viritelmineen kokeilemaan säätöjään! Pääsääntönä kuitenkin, että “kisakuskien” kanssa ei samanaikaisesti ole “siviilikuskeja”.

Olisi ihan kiva, jos järjestelyitä helpottamaan ilmoittautuisitte 15.2 mennessä sähköpostilla htl47@iki.fi tai hannu.kivisto@pp.inet.fi
Toki olette tervetulleita myös ilman etukäteisilmoittautumista!