MUISTUTUS: Syyskokous tulossa….

Puheenjohtajan terveisiä!

Tervakosken Urheiluautoilijoille kulunut vuosi on ollut toiminnaltaan rauhallinen kausi juhlavuotemme jälkeen.

Kilpailijoilla on ollut vaihtelevaa menestystä suorituksissa keskeytysten sekä voittojen parissa, mutta tänä päivänä on jo suuri ilo saada miehistö sekä kilpailukalusto ehjänä maaliin.

Toimitsijapuolella olemme toteuttaneet muutamat avustukset yhteistyöseuroille, mutta talkooväen saaminen kasaan on osoittautunut melko haasteelliseksi aina vain kasvavien viranomaisten ja muiden vaatimusten kautta. Olemme kuitenkin saaneet kaikki hoidetuiksi kunnialla, ISO kiitos teille kaikille mukana olleille!

Nyt on syyskokouksen ja valintojen aika, johon te kaikki jäsenet olette tärkeitä ottamaan kantaa!

Seuralle tulee valita uusi puheenjohtaja ja hallitus, sekä sieltä seurallemme uusi varapuheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja, jotka sitoutuvat huolehtimaan yhdistyksen toiminnasta yhdistyslainsäädännön mukaisesti. Kokouksessa valitaan myös toiminnantarkastajat sekä otetaan kantaa tulevan vuoden toimintaan. Olemme saaneet avustusanomukset tammikuulle Lammilta sekä Lopelta, johon uusi hallitus saa heti valintojen jälkeen järjestäytymiskokouksessa ottaa kantaa osallistummeko erikokoiskokeiden järjestelyihin.

Omalta osaltani kiitän kaikkia jäseniä ja talkoisiin osallistuneita tahoja antoisista vuosista toimiessani seuran puheenjohtajana! Tulevana vuonna en kuitenkaan ole käytettävissä yhdistyksen virkoihin, vaan nyt on seurassamme uusien tuulien aika, innokkaiden toimijoiden kera.

Näillä sanoin, toivotan teidät kaikki tervetulleiksi tekemään tärkeitä päätöksiä SÄÄNTÖMÄÄRÄISESSÄ SYYSKOKOUKSESSA 2.11.2017 KLO 18 TERVAMIILUSSA!

Laura