Mikkelin SM-rallin satoa…

26-27.2. ajettiin Mikkelin ympäristössä SM Vaakuna Ralli. TerUA:ta oli edustamassa kaikkiaan 6 kisailijaa, Luokassa 1 Janno Older oli istahtanut AL Kangasniemeä edustavan V-P.Karjalaisen Subarun kyytiin. Valitettavasti tekniikka petti jo heti alkuunsa EK1:llä.

Huomattavasti paremmin sen sijaan meni parillamme Juha Koljonen-Mikko Tuhkanen. Heidän kova yrittämisensä palkittiin hienolla luokan kakkossijalla samalla ajalla JärvisUA:n Ville Hautamäki-A-P.Hautanen kanssa. Sääntöjen mukaan EK1:n aika ratkaisi sijoituksen Juhan hyväksi 🙂  Juha joutui EK3:lla pysähtymään auttamaan ulosajanutta japanilaiskilpailijaa Hiroki Araita, joka oli näyttänyt SOS-kylttiä. Juha sai tältä pätkältä laskennallisen ajan, koska SOS-kyltillä on pakko pysähtyä auttamaan. SM-pisteissä Juha jatkaa 2.sijalla.

Petri Itkonen oli saanut viereensä EMSC:n Pasi Haatajan. Heidän kisansa alkoi hiukan vaikeasti, kun kypäräpuhelin keljuili ja nuotit eivät kuuluneet, onneksi sitten huollosta löytyi tilalle toinen kypärä. Loppusijoitus luokan 4 sija 4. Renault Cliolla.

Saarisen Noora oli KalUA:n Joonas Keräsen Honda Civicin kyydissä, mutta tekniikka petti EK6:lla tukivarren katkeamiseen ja kisa jäi kesken. Samalla tavalla tekniikan pettämiseen loppui myös Janne Lindbergin taival 700 metriä ennen EK7:n maalia. Ensin oli hajonnut vaihdelaatikko ja sitten kun pelkkä 3.vaihde oli käytössä, siitä ei tykännyt sitten moottori. Kartturina hänellä oli tällä kertaa MikUA:n kokenut Kai Tarkiainen. Ennen keskeytystä heidän sijoituksensa luokassa 5 oli 2.  Edustajillamme oli siis sekä hyvää menestystä, mutta myöskin tekniikkamurheita.

Koljonen1

Maalikorokkeella on kiva tuulettaa 🙂 Kuva: Koljonen Motorsport

 

Koljonen2

Komeet on pytyt 🙂 Kuva: Koljonen Motorsport

petri itkonen2

Joskus joutuu ohittamaan penkan kautta 🙁 Kuva: Petri Itkonen

Janne

Tauolla oli vielä kaikki hyvin ja Golf kunnossa Kuva: Janne Lindberg

Noora

Joonas Keräsen ja Noora Saarisen työkalu 🙂 Kuva: Noora Saarinen