Kesäkausi alkuun ….

Laine-Volotinen rallipari aloittaa kesäkauden Pohjanmaalla keltaisilla ovinumeropohjilla… ja sehän tarkoittaa siis luokkajohtoa 🙂

Lapualle luokkajohdossa! Kuva: P.Ruotanen

Kisaa kun on ajettu kolme pätkää, niin  sijoitus on luokassa kakkonen…. Ilman murheita ei ole mennyt tämäkään kisa, sähköt hukkuivat ykkösellä pariksikymmeneksi sekunniksi…kakkosella ajeltiin edellämenävä kiinni ja pölyssä köröttelyä seurauksena… Kolmonen meni kunnolla eli luokan pohjat ja nyt sitten odotellaan viimeistä EK:ta…l Jampan tuntien…. kovaa tullaan!!

Kiitokset muuten Kalle Pinomäen Set Promotion -tallille http://www.setpromotion.com/www/site/index.php jeesaamista Rellun ongelmien kanssa!!! Hienoa yhteistyötä!!!

Kuka varastaa sähköjä??????

Olisiko myös tuo vasen jalka liian lähellä keskimmäistä poljinta, kun kuulemma (ja näemmä) nuo jarrupalatkin on loppu…. 🙂

Itkosen Petrillä ja kartturillaan Janno Olderilla puolestaan ei mennyt edes murheiden kautta hyvin. Petrin omin sanoin: ”Meidän kisa keskeytyi ennen aikojaan. Keskeytettiin ek3 lähtöön kun edellisellä ek:lla ilmeisesti kivi oli hajottanu laturin hihnan. Teimme auton alustaan muutoksia ensimmäisessä huollossa ja auto muuttui paremmaks ajaa. Ei näköjään sovi Lapua meidän tiimille, viime vuonna päästiin n. 6km kun yksi anturi hajosi :)”

 

Jarrut ovat vauhdin surma 🙂

 

Maalissa on kiva hymyillä…sijoitus HIENO kakkonen,,,!!! TerUa kiittää ja tykkää!!!