Seinäkalenteri 2012


Tervakosken Urheiluautoilijat ry.

 

 

SEINÄKALENTERI TerUA:laisista kilpailijoista

 

Tervehdys teille TerUA:ta aktiivisesti edustaneille kilpailijoille. TerUA:n syyskokouksessa sovittiin, että julkaistaan omakustanteinen seinäkalenteri, jossa olisi kullakin kuukaudella jonkun kilpailijamme kuva. Näin saisitte omille sponsoreillenne myös hiukan ”kättäpidempää” tavallisen vuodenlopun kiitoskortin lisäksi jakamalla heille jonkun kappaleen noita kalentereita.

 

Kustannukset katetaan siten, että sinne voitte myydä omia mainoksianne ja siten rahoittaa tuon osuutenne. Kuvia voidaan laittaa halujenne mukaan myös useampia kuin yhden kappaleen sivullenne. Kuvat voivat olla miltä kaudelta tahansa, ei siis tarvitse olla ihan tuore, pääasia, että ”tunnelmaa” löytyy….. Tuolla panostuksella saatte n. 5-10 kpl kalentereita /mainos jaettavaksi yhteistyökumppaneillenne. Kalenterin painosmäärä on vähintään 500 kpl, joten näkyvyyttäkin tulee aika reippaasti. Muistakaa, että noilla lähettämillänne kuvilla tulee olla vapaa julkaisuoikeus, varmistakaa se myös.

 

Koska aikataulut ovat jo aika tiukilla, pyydämme teitä halukkaita lähettämään haluamanne tilannekuvan tai -kuvia ja mainosaineiston 15.11.2011 mennessä osoitteella hannu.lehto@terua.fi tai vaikka postitse Hannu Lehto Hätilänkatu 1 B 20 13210 Hämeenlinna, jotta saisimme kalenterit painoon mahd. pian ja sitten jakoon joulukuun alussa. Mahdolliset lisätiedustelut voi esittää kalenterityöryhmän jäsenille Pasi Ruotaselle pasi.ruotanen@terua.fi , Esa Kohtamäelle esa.kohtamaki@terua.fi tai Hannu Lehdolle

Yhteistyöterveisin: Kalenteriryhmä