Jäsentiedote 2011-5

JÄSENTIEDOTE 5/2011

ilmestyy silloin tällöin tai harvemmin

 

Lehdet alkavat olla jo pudonneet puista, mutta yksi lehti vielä on putomatta postilaatikkoihinne, nimittäin tämä TerUA:n jäsentiedote.  Vaikka pääosa tiedottamisesta tapahtuukin nykyisin tuon terua.wordpress.com blogin kautta, on sääntöjenkin mukaan vielä ainakin yleisten kokouksien kutsut toimitettava postitse. Ohessa onkin siis kutsu tuohon kokoukseen.

Varsin toimintarikasta on ollut seuramme touhut niin kilpailija- kuin toimintapuolellakin. On ilo olla mukana tällaisessa seurassa ja huomata, kuinka ns. ”maasta se pienikin ponnistaa”. Arvostuksemme kentällä on todella korkeata kaikilta osin. BR-ralliamme on pidetty eräänlaisena benchmarking-kisana monissa asioissa. Jatkakaamme siis samaan malliin ensi vuonna myös!

Ja sitten puheenjohtajan ja sihteerimme tuumailut vuodestamme:

Yhdistyksen ajatuksia

Tervakosken Urheiluautoilijoita on tuttuun tapaan luotsannut puheenjohtajamme Jan Lönegren. Vuorisen Rauskin siirryttyä seuran taloudenhoitajan toimiin, tuli valittavaksi hallituksen keskuudesta uusi sihteeri. Haasteen otti vastaan Laura Kääpä. Konkari-sihteerimme Rauskin saappaita ei ole ollutkaan helppo täyttää, mutta kaikkea uutta ei aina kannata pelätä, sillä yhteistyöllä seuran toimia tehdään.

Syyskokouksessa on aika miettiä jäsenten kesken tulevaa, toimintasuunnitelmaa ja talousarviota sekä henkilö- ja hallitusvalintoja. Lähtemällä rohkeasti mukaan hallitustyöskentelyyn, on sinullakin mahdollisuus vaikuttaa enemmän seuran tulevaisuuteen ja toimintaan.

Vuosi 2011 piti sisällään isoimpana seuran tapahtumana Black Rocket-rallin järjestämisen, josta näyttää jäävän tulostakin hieman tuleville vuosille. Haluammekin kiittää vielä kertaalleen kaikkia seuran jäseniä sekä ulkopuolisia tahoja, jotka osallistuivat upean ralli-päivän aikaan saamiseksi.

Black Rocketin lisäksi olemme olleet mukana erikoiskokeen järjestelyissä useammissa ralleissa ja olemme avustaneet mm. jokkis-kisoissa, sprintissä, autosuunnistuksessa, onhan seuramme myös järjestänyt yhden sarjaosakilpailun tällä saralla. TerUA:n maine järjestäjänä, yhteistyökumppanina on erittäin luotettava, sillä yhteistyöseurojemme mukaan teemme aina kaiken tarvittavan ja ylitämme odotukset joskus jopa yllättävissäkin tilanteissa. Ensi vuodelle on tiedossa jo avustuspyyntö naapuriseurastamme Riihimäeltä, lähialueella on talvelle tulossa muitakin kilpailuja. Pidetään jatkossakin mainettamme yllä ja osallistutaan aktiivisesti järjestelyihin ja toimitsijatehtäviin, joten ei unohdeta, että hallitus suosittelee jäseniä miettimään osallistumisesta päätoimitsijakoulutuksiin.

Iloksemme olemme myös saaneet todeta pientä jäsenmäärän kasvua seurassa ja monen kilpailun kilpailijaluettelossa löytyy jäsenseurana TerUA, hienoa! Kaipailemme kovasti jäseniltä juttuja kilpailuista. Paperillisten jäsentiedotteiden määrää on vähennetty tänä vuonna mutta jatkossakin tulee ainakin pari paperillista tiedotetta vuodessa. Reaaliaikaista blogia voi seurata osoitteesta terua.wordpress.com. Sivuja ylläpitää seuran perustajajäsen Hannu Lehto (htl47@iki.fi) jolle voit laittaa juttuja tulemaan.

Perinteistä pikkujoulua ei järjestetä tänä vuonna, mutta hallitus suunnitteli asian korjausta ensi vuonna. Samoin suunnitelmassa on myös järjestää suosittu Saukkola-päivä ja muutaman vuoden kuvioista poissa ollut jäsenten välinen carting-kisa, unohtamatta pilkki-kilpailua. Näistä tarkempia ajatuksia kuitenkin syyskokouksessa, Lounaskahvila Hillevissä (linja-autoasemalla), 26.10 klo 18 alkaen ruokailulla. Tavataan siellä!

Pj. Janssu ja sihtukka Laura

 

Tervakosken Urheiluautoilijat ry.

Kutsu Syyskokous ke 26.10.2011

Kutsumme kaikki jäsenet osallistumaan sääntöjen määräämään syyskokoukseen 26.10.2011 klo 18.00, paikkana Lounaskahvio Hillevi, Tervakoski. Aloitetaan ruokailulla.

Esityslista

1. Kokouksen avaus

2. Osanottajien toteaminen

A. Äänivaltaiset

B. Läsnäolo-oikeutetut

3. Laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Valitaan kokouksen toimihenkilöt

A. Puheenjohtaja

B. Sihteeri

C. Kaksi pöytäkirjantarkastajaa

D. Kaksi ääntenlaskijaa

5. Käsitellään vuoden 2012

A. Toimintasuunnitelma

B. Talousarvio

6. Vuoden 2012 hallitus

A. Valitaan puheenjohtaja

B. Valitaan 6 hallituksen varsinaista jäsentä

C. Valitaan 3 hallituksen varajäsentä

7. Toiminnantarkastajien ja varatarkastajien valinta

8. Päätetään liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudesta 2012

9. Päätetään kunniajäsenten kutsumisesta ja hyväksytään ainaisjäsenet

10. Ilmoitusasiat

11. Muut hallituksen tai jäsenten esille ottamat asiat

12. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa päättämään asioista ja herkuttelemaan ! -Hallitus-

 

Kokouksen lisäksi tulevaa toimintaamme:

Riihimäki-Ralli ajetaan 14.1.2012 ja TerUA:lla on siellä järjestettävänään EK.
Päälliköiksi ovat lupautuneet Pasi Ruotanen puh. 040 5029313 ja Jamppa Laine (Tuuloksen vahvistus teamiimme) p. 050 5251678. Turvapäälliköksi on lupautunut autourheilijapalomies Hörö eli Aaltosen Heikki. Siispä jos EK:lla rytisee, ammattitaitoa on varmasti paikalla.
Hommiin voi ilmoittautua ihan hetikin noihin numeroihin ja Facebook on varmojen tietojen mukaan sellainen väylä, josta Pasin tavoittaa varmasti J

 

26.10.2011 SYYSKOKOUKSESSA TAVATAAN JOUKOLLA!!!!!!!!