Saarisen Nooran kokemukset 2016 Neste-rallista…

Nooran ensimmäinen MM-ralli takana – upeita kokemuksia Jyväskylästä.

Viime viikko vierähti Keski-Suomen upeilla vuoristoradoilla, aivan mahtavassa kyydissä Fiesta S2000:n kabiinissa, Jouni Virtasen kartturina. Pari viikkoa aiemmin päästiin jo ottamaan tuntumaa autoon treenikisana ajetussa AutoGlym-rallissa ja se olikin ensimmäinen kerta nelivetoisen kyydissä.

 Torstaina ajettiin shakedown ja Harju, perjantai ja lauantai olikin sitten ihan täyttä rallia aamusta iltaan, 14-15 tuntia tuli päiville mittaa startista iltahuoltoon. Suosikkipätkäksi nousi ehdottomasti Päijälä, vaikka sitä hieman etukäteen jännitinkin, koska ajattelin sen olevan haastava nuotinluvullisesti ja kyyti on aika kovaa. Myös Mökkiperä, Jukojärvi ja Surkee sisälsi kivoja osuuksia. Jukojärvellä ja Ouninpohjassa päästiin hyppäämäänkin kunnolla.
 
Sunnuntai olikin sitten enemmän seurustelua kuin rallia, vain reilut 30 ek-kilometriä 7 tuntiin. Parin re-groupin aikana pääsi kyselemään vinkkejä mm. Miikka Anttilalta ja Nicolas Gilsoulta ja kaikenkaikkiaan koko viikon aikana sai tavata upeita ihmisiä ja oppia paljon uutta. Hieno kokemus ja huolto ja järjestelyt pelasivat niin mahtavasti, että sai vaan nauttia kyydistä. Kiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana matkassa ja mahdollistaneet tämän upean tilaisuuden!
Terkuin: Noora
Noora-Miikka

Kuvassa Noora antamassa viime hetken ohjeita Latvalan J-M:n kartturille Miikka Anttilalle…. Ihan tarpeeksi ei psyykannut autokuntaa 🙂

 

 

noora 3

Ford näyttää tältä edestä…  

 

Noora3

Ja Noora takaa…. eiku Voortti sieltä pulleammalta puolelta 🙂

Autoglym-"treeni"rallista

Autoglym-”treeni”rallista

IMG_3426

Autoglym-”treeni”rallista