Rallin Seurakilpailu 18.5.2014

nimetönTervetuloa seurakilpailuihimme 18.5.2014!

Kilpailuihimme tuli 26 ilmoittautunutta ja päätimme ottaa kaikki innokkaat mukaan. Kalustoakin näyttää olevan on jos jonkinlaista. Hieno juttu!

Muistattehan että seurakilpailua koskettaa normaalit rallikilpailun voimassa olevat säännöt, mm. kuljettajien lisenssit tulee olla voimassa, auto katsastettu sekä voimassa olevat siirtokilvet ja vakuutukset kilpailupäivälle. Myös kuljettajien varusteet tulee olla sääntöjen mukaiset. Alla on järjestäjien omia toiveita, ohjeita ja suosituksia mutta supistimme ”virallisten” kilpailujen säännöt ja kilpailijaohjeen tähän pariin A4 sivuun, joten uskomme että jaksatte nämä sivut lukaista loppuun asti.

Kilpailumme keskuspaikkana toimii Mallinkaisten koulu Janakkalassa, joka löytyy osoitteesta Kouluraitti 11, 14200 Turenki. Osoitteessa on ilmoittautuminen, katsastus, huoltoalue sekä lähialueella trailereiden säilytys, jonne on omat opasteet. Liikenteenohjaajat opastavat teitä paikan päällä. Trailereilta on pääsy kielletty huoltoalueelle, sen rajallisen koon vuoksi.

Kilpailukeskuksemme on historiallinen vanha koulu, sekä asuinpaikka. Tupakointi on sallittu vain merkityllä paikalla. Saniteettitilat löytyvät koulun tiloista.

Ilmoittautuminen on avoinna 11 – 13.00 välisenä aikana. Ilmoittautumisen yhteydessä tarkastetaan molempien kuljettajien ajokortit, auton paperit sekä peritään osallistumismaksu. Osallistumismaksu on 50e. Toivomme että varaatte tasarahan maksua varten. Myös mahdollisen kertalisenssin osto on mahdollista ilmoittautumispisteessä. Kertalisenssi tulee ostaa molempiin kilpailuihin, á 15e. Ilmoittautumisen jälkeen saatte mm. kartan kilpailun reitille.

Autojen katsastus tapahtuu auton omalla paikalla klo 11-13.30 välisenä aikana. Katsastuspäällikkönä toimii Pekka Kylmälä. Katsastuksen yhteydessä tarkastetaan auton sekä kuljettajien varusteet. Hyväksytystä katsastuksesta saat merkinnän, joka tarkastetaan erikoiskokeelle tultaessa. Huomioittehan että huoltoautoissa tulee olla asianmukainen 6kg:n sammutin. Kilpa-auton alla tulee olla öljyä läpäisemätön materiaali esim. pressu. Samoin emme katso pahalla vaikka imeytysmattoakin on matkassa jos sattuu öljyvahinko.

Nuotittaminen on mahdollista erikoiskokeilla klo 12-13 välisenä aikana, ja nuotittaessa tulee ehdottomasti kunnioittaa reitillä asuvia asukkaita sekä muuta liikennettä. Joten käyttäydytään teillä asiallisesti ja varovaisuutta noudattaen. Nuotitus tulee tapahtua siviiliautolla, jolla reitin saa kiertää max. 2 kertaa. Nuotituksen aikaan erikoiskokeita ei saa ajaa vastakarvaan, vaan ajo uudelleen EK:lle tapahtuu vain siirtymien kautta.

Kilpailu on käynnissä klo n.14-16.45 välisenä aikana jolloin teillä on mahdollisuus ajaa erikoiskokeita niin useasti kuin haluatte.

Kilpailu 1. johtajana toimii Jarno Kääpä ja turvallisuuspäällikkönä Arto Yli-Leskijärvi. Erikoiskokeella on mittaa n. 3km.

Kilpailu 2. johtajana toimii Jan Lönegren, turvallisuuspäällikkönä Marko Nikkilä. Tällä EK:lla on mittaa n. 2.3km.

Siirtymiä kilpailussa:

Kilpailukeskus à EK 1,  2,1km

EK 1 à EK 2,  2km

EK 2 à huoltoon n. 4,2km tai vaihtoehtoisesti takaisin 1:n lähtöön 6,3km

Suosittelemme, että autoissa on valmiiksi tarvittava määrä polttoainetta saapuessanne kilpailuun.

Kilpailukeskuksessa on BUFFETTI jossa myynnissä mm. makkaraa ja kahvia, joten käykää ajojen väleissä nauttimassa näistäkin herkuista.

Mikäli jotakin kysymystä putkahtaa mieleenne, laittakaahan viestiä mutta muutoin: Tervetuloa ajamaan!

Tervakosken Urheiluautoilijat

Laura Kääpä, puheenjohtaja

p.s Tai jos käy niin ikävästi ettette pääsekään osallistumaan rientoihimme, laitathan viestiä pikimmiten tai soittelet kisapäivänä kisatoimiston numeroon 040-7365697.

 

Toimitsijoiden kokoontuminen

Tanttalassa Piilokivi-tien risteyksessä osoitteessa Hausjärventie 862 klo 12:30. Kilpailun johtajat Jarno ja Jan jakavat tehtävät ja ohjeet sekä evästä.

Kiitos että olette taas mukana toteuttamassa kilpailuitamme!

Terv. Laura