Nuorten luokka…. tulevaisuuden kuskien ponnahduslauta !

Perjantaina lueskelin FB:n Ralliautoilun kultaiset vuosikymmenet-sivustoa. Siellä (jo nyt poistetussa keskustelussa) joku ”autourheilu-besserwisser” antoi lausuntosa nuorten luokasta. Sen autot ovat kuulemma vain mopoautoja, joihin on laitettu kaaret ja kuuppapenkit. Meikäläisellä alkoi kierrokset nousta ja ajattelin, että katsotaanpas lauantaina Peuranka-rallin jälkeen….. Ja kyllä kannattikin! Seuramme edustaja Juuso Jorvala vieressäistujana hyvää oppia antava RiiUA:n Pasi Törmä veteli tuon kisa niin hienosti, että omassa luokassa tuli 2. sija ja nuorten yleiskilpailussa hienosti myös podiumille eli kolmanneksi.

Suorituksen arvoa nostaa vielä se, että kun vertaa nuorten luokan tuloksia Juuson osalta tuohon Junioriluokkien yleiskilpailuun, olisi Juuso ollut siinäkin yleiskilpailun 15. Että se siitä ”mopoautoporukasta”.

http://youtu.be/IM7x9MEMg3s

Täydestä sydämestä onnittelut omasta ja TerUA:n puolesta uraansa ratin takana aloittelevalle Juusolle. Onnittelut myös auton rakentaneelle Marko Paasoselle  🙂

Kuva: jargon.kuvat.fi

Kuva: jargon.kuvat.fi

Kuva: Marko Kyöstilä

Kuva: Marko Kyöstilä

Samana päivänä ajeltiin myös Savonlinnassa Historic-luokan kilpailu. Meiltä mukana oli pari Sami Paavilainen-Jarno Kääpä Impillä ja Ilkka Koskela-Jussi Kosonen Opelillaan. Hienosti meni heilläkin, Sami ja Jarno voittivat luokkansa ja luokkansa 6.

Muita kuvia lisäillään tähän heti kun joku vaan niitä sohvalla kisaa seuranneelle tiedottelijalle toimittaa:)

Helppo se on voittajien hymyillä.... Kuva: Laura Kääpä

Helppo se on voittajien hymyillä…. Kuva: Laura Kääpä

Kuva: Laura Kääpä

Historic, luokka 5 voittaja-auto Kuva: Laura Kääpä