Noora vaihtaa autoa ja luokkaakin ohjeiden mukaan….

Saarisen Noora on luopunut Starletista ja löytänyt lumihangesta tilalle Audin. Kun hän FB:ssä tiedusteli vihjeitä tulevasta luokasta, oli mielestäni todella tyhjentävä vastaus Matti Marjamäeltä:

”Aloitapa ralliporukassa keskustelu siitä, että millä autolla ja mitä luokkaa sun pitäs ajaa. Yks sanoo ottaverisuoni pinkeenä niinkun tiine sika, ettei millään muulla kun tojotalla voi ajaa.

Sikkun voortin mies kuulee tästä, niin sehän ottaa välittömästi tanakan otteen kartaanistaan ja huutaa, ettei sellasella paskalla kannata ajaa, kun kerta on jumalainen eskorttikin olemassa. 

No sitten kun volvomiäs kuulee nää edellämainitut, niin se tulee ja sanoo, että kuskaa te homppelit muniinne ja ostakaa tekin tollanen vauhtilossi, että se on se vehje millä pärjää.

Tää sakki kun on aikansa kiehunu ja ehkä saanu lämmöt taas kohtuuden rajoihin, niin sit tulee joku etuveto-ooppeli -miäs vetari kierteellä kertoon, että kylä se on se astra sitten makee laite ajaa ja että onpa sellasellakin joku joskus pärjänny.

Samaa tarinaa kailottaa Hondamies niin että vaihtovalo palaa koko puheenvuoron ajan.

Yhteenvetona; aja ihan mitä haluat ja ihan sama millä ite haluat. Se oo ikinä missään porukassa täysin hyväksyttävää, eikä oo sellasta porukkaa missä et silti vois olla. Ja kilpailla tasapäisesti kaikkien näiden mainittujen edustajien kanssa! ”

Lumihankilöydös Nooralla...

Lumihankilöydös… Kuva: Noora Saarinen

 

Laittamattomasti haasteltu 🙂