Joose Kojo Lahdessa….

Kisaraporttia Lahden Historicista:

Tänä vuonna päästiin starttaamaan ns. ehjällä autolla. Nuotit hakattiin paperille keskiviikkona, jotta saa ottaa rennomman torstaipäivän. Perjantaina aloitettiin ralli rauhallisesti, kuten hisse-kisoissa pitäisi olla tapana ja sillä vauhdilla ei keretty kauhean korkealle. Sijoitus yötauolle yk 12. ja luokan 3. Lauantaiaamulle päätin, että ruotsin pojat ei takaa tule enää ohi, ja ajeltiin yk-sijoituksia 10 joukkoon ja samalla kavennettiin eroa luokan kärkeen. Toki saatiin myös lisää eroa ruotsalaiskuskeihin.

Kisa loppui hiukan kesken ja jäätiin 2 sijasta 1.3 sekunttia. Yk sijoitus nousi sijalle 9, joten ihan kunnon rallipäivä ajettiin lauantaina. Jossitella toki voi, että jos olisi perjantaina aloittanut kilpavauhdilla tai jos toiseksi viimeisellä ek:lla ei ratti olisi jumittanut kolmisen kertaa jonka vuoksi laitoin kaasupolkimen asennon hieman löysemmälle tai jos sille viimeiselle ek:lle olisi moottorissa ollut jotain hengissä (ajo oli oikeasti ihan hyvä, mutta mihinkään ei enää moottori vetänyt) Ilman noita murheita tulos olisi ollut toisenlainen. Toki täytyy olla tyytyväinen, että vanha rouva tuli maaliin asti, vaikka sille likemmäs 3 litraa maistui öljyäkin matkan varrrella. Suuri kiitos toki kartturille ja Itkosen Petrille ja Tompalle huollosta, ilman huoltoa olisi leikki jäänyt kesken eli sai pojat tehdä taas töitä urakalla.

Seuraavaksi ohjelmassa sitten Turun SM ralli ja Itkosen Petrin kyytiin ”pitäisi” kuulemma lähteä.. Se on sellainen juttu, että nyt ei nypylle kurkita jos se minusta jää kiinni, joten tulostavoitteet on ylhäällä, katsotaan saadaanko siitä Petristä kisassa mitään irti. Näihin tunnelmiin, katsotaan omia ajoja taas joskus myöhemmin, mitään ei ole suunniteltu, joten katsotaan missä ja milloin taas viivalla, varmaa on se, että jatketaan ajoja kisavauhdilla, näköjään toi vauhti historic-hengen merkeissäei riitä edes ”hisse-kisoissa”..

Terveisin Joose

IMG_5319