Huhuja liikkuu…. ja vahvistuu

Pikkulinnut visersi vissiin etelään lähdön tunnelmissa varsin mielenkiintoisia uutisia:

Syyskuun lopulla tai lokakuun alussa olisi tulossa TerUA:n seurakilpailu rallissa. Todella mielenkiintoiseksi asian tekee se, että kisa ajettaisi todella vauhdikkaalla tiellä tuolla Vähikkälän suunnassa. Viivalle kuulemma ilmestyy myös tauolta palaavia isoja poikia… siis kooltaan… ja ajokkina Starlet 🙂 Saas nähdä, kuinka onnistuu, tienkäyttölupa on ihan hakemusta vailla valmis ja varma.

Seurailkaa tätä blogia ja fb-sivuja, tietoa tulee heti,kun asiat varmistuu. Niin ja varmaan siellä taas myös talkoolaisia tarvitaan sulku- ja muihin hommiin.

Huhut taitavat varmistua, kun jo tuo viittarikin tuli tehtyä. Voin luvata, että TODELLAKIN VAUHDIKAS vajaa 6 km:n harjoitus/testipätkä on kyseessä. Tarkoitus on ajaa tuo pätkä useampaan kertaan samaan suuntaan sulkuajan antamissa rajoissa. Mielenkiinnolla odottelen, kuinka tuon nelivetoisilla Valtralla, Casella tai New Hollandilla tätä tietä paljon höylänneen konkarin onnistuu pysytellä ojien välissä takavetoisella kinnerillä muutaman paussivuoden jälkeen 😀

Sarjakisan kellonajat tarkentuvat sitten myöhemmin…. Varatkaa itsellenne aikaa myös pikku hommiin tällä harkkapätkällä, muutama sulku ja liikenteenohjaaja ainakin tarvitaan.

Toimihenkilöitäkin on jo nimetty: Kilp.johtaja Pasi Ruotanen TerUA kisapäivään asti, kisapäivänä Anssi Laurell LamUA, EK-päällikkö 1 Riku Nurmi TerUA, EK-päällikkö 2 Tero Jusslin, turvapäälllikkö Heikki Aaltonen TerUA, katsastus Janne Kilpinen RiiUA, JV-päällikkö Pekka Leino TerUA apunaan Susanna Nikander TerUA, sihteeri Jonna Nurmi TerUA, ratamestari Rauno Vuorinen TerUA, tiedottaja Hannu Lehto TerUA. 

Ja ihan viimeisenä katkaisen siltä huhulta siivet, jossa väitetään Kimi Räikkösen lähtevän omasta halustaan Ferrarilta päästäkseen kokeilemaan Tommi Mäkisen tallin Toyotaa juuri meidän harjoituskisassamme! Ei tule mukaan nyt, ehkä sitten tulevaisuudessa…. 😀