Historicin EM-sarjaan TerUA:lta edustus myös tuonne ”mantereelle”

TerUA:n pari Janne Lindberg-Harri Ruokonen ovat aivan ”aikuisten oikeasti” lähdössä tuonne Etelä- ja Keski-Eurooppaan edustamaan seuraamme ja samalla tietenkin kilpailemaan omista sijoituksistaan tuossa joka vuosi enemmän ja enemmän arvostusta saavan Historic-luokkien sijoituksista.

Sarjahan on saanut vallan suuren menestyksen monipuolisine mahdollisuuksineen ollen samalla kuitenkin siellä luokkien kärjessä ihan oikeata rallitaistelua. Samoissa kisoissa ajelevat satojentuhansien eurojen Porscheja/Lancioita ja tavallisia ”jokamiehen”-kisapiilejä.

Tässä vaiheessa tiedossa (eli poikien suunnitelmissa) on ajaa ainakin rallia ainakin San Remossa, Tsekissä ja Virossa oman kotimaisen Lahden EM-rallin lisäksi.

Autoa rakennetaan harva se ilta ja sekä itse kilpailijaparin että myöskin lisäksi huoltoporukan taatusti löytää autonrakentelusta  TOP TESTING-Racingin tallitiloista. Tietooni on tullut, että ihme kyllä huoltoon tuonne ulkomaille ovat saaneet viisumit herrat Laakso, Kolehmainen ja Löytynoja…. taitaa olla syy siinä, ettei mennäkään Schengen-alueen ulkopuolelle:)

Uusi kisa-auto on tällä hetkellä neitseellisen hopeanvärinen, mutta siihen erittäin hyvin mahtuu juuri siksi uusia yhteistyökumppaneiden tekstejä asiaankuuluvine yhteistyösopimuksineen.

Teksti ja kuvat: H.Lehto

 

Vanhempi "finski-kisamalli" 🙂

Asiantuntijat tietänevät jo venttiilikopasta, mistä on kysymys...

 

Uuden kilpurin aihio perusvaiheessa...alustaa asennetaan...