AutoGlym-Ralli 8.9.2012

Noora Saarinen ajoi ensimmäisen rallinsa viime lauantaina Tampereen UA:n järjestämässä kilpailussa. Kyseessä oli F-Cupin sarjakilpailu, mutta Noora kilpaili B-junioreiden lisäluokassa. Tavoitteena oli tuoda auto ehjänä maaliin ja saada hyviä harjoituskilometrejä alle. Kartturin paikalla kisassa istui Laakson Mikko.
Kisa lähti käyntiin heti haastavasti kaatosateessa ja mutavellissä. Päivä toikin enemmän uusia kokemuksia, kuin osasi edes odottaa. Keli vaihteli jatkuvasti ja välillä tie oli todella liukas. Paikoitellen mentiin aika hitaita kärrypolkuja ja pikkuteillä uraa ja kiveä olikin sitten reilusti 171 numerolla. Vauhdikastakin tietä pääsi ajamaan kolmos EK:lla Pengonpohjassa ja jollekin nypylle uskalsi kuvasta päätellen tulla jarruttamattakin.
B-junnujen lisäluokkiin starttasi 20 autokuntaa ja EK 2 onnistui parhaiten, sijoitus sillä pätkällä kuudes. Maaliin pääsi vain yhdeksän kilpailijaparia ja Nooran ja Mikon lopullinen sijoitus oli yleiskilpailun kahdeksas.
Onnittelut Nooralle koko TerUA:n puolesta!!