ValUA:n III Talviralli 3-4.3.2012

Valkealan UA:n kaksipäiväisessä Talvirallissa TerUA:ta on edustamassa yhteensä 4 kpl kisaajaa: Yleisessä luokassa Noora Saarinen istuu Anders Anttilan kartturina ja samassa luokassa Joonas kurvailee tänä viikonloppuna Starletillaan. Esa Kohtamäki-Matias Weck puolestaan esittelee senioriluokassa sinistä salamaansa Toyota FX:ää 🙂

Ensimmäisen kisapäivän jälkeen tilanne oli se, että Noora Andersin kyydissä on 6. ja valitettavasti muut ongelmat pistivät Joonaksen taas kerran heittämään pyyhkeen kehään.

Esa Kohtamäki puolestaan jatkaa hienoja suorituksiaan ollen yötauolla luokkansa toisella sijalla!

Tulossa on siis mielenkiintoinen sunnuntai…… ollaan kuulolla (kuten Pasi sanoisi 🙂 )

 

Ja niinhän siinä sitten kävi, että Esa säilytti hienosti tuon kakkospaikkansa senioriluokassaan ja Andersin kyydissä ollut Noorakin pääsi sijalle 5 yleisessä luokassa. ONNEA HEILLE!

Esan omin sanoin tuosta loppurutistuksesta:

”Yleiskilpailun kolmossijaa yritettiin kaksipäiväisen kisan sunnuntaina Senioreissa puolustaa, mutta kolmosvaihde oli eri mieltä ja sen toiminta loppui kahdelle viimeiselle pätkälle; laatikkoöljyt vielä kytkimeen, niinpä turha sudittelu jäi lopussa tekemättä. Viimeinen siirtymä oli ilman öljyä olleella laatikolla piiiiitkä, mutta maaliin päästiin aikamoisen rouskeen kera.”