Rallisprinttiä Lopella….

Parin vuoden peruutuksien jälkeen vihdoin päästiin tuo HF-Rallisprint ajamaan. Kuten yleensäkin, kaikissa lähiseutujen kisoissa (ja toki kauempanakin) TerUA:lla oli edustajansa mukana. Itkosen Petri, tuo aktiivinen kisailija ja kommentoija, lähetti kisasta seuraavaa tekstia:

”Sunnuntaina ajettiin Lopella HF Autohuolto SM Sprint. Kilpailunjärjestäjä oli tehnyt kovan työn saadakseen vaativan reitin ja varikkoalueen hienoon kuntoon.

Ensimmäinen kierros meni varovaisesti ajellessa. Sijoitus oli luokan 6. Toiselle kierrokselle radan pito parani huomattavasti ja lähes kaikki paransivat aikaansa. Petrikin onnistui parantamaan aikaansa reilut 8s. Tämä riitti junioreiden yleiskilpailun 7. sijaan ja sijoitus luokassa oli 4. (2,2s eroa voittajaan). Tämä sprintti toimi hyvänä testinä ensi viikonloppuna Mikkelissä ajetavaa SM Vaakuna rallia varten.

Joose Kojo ajoi myös Cliolla yleisen puolella. Vaikka testien ”ajaminen” jäi Joosella todella vähiin (ajoi ykkösellä varikolla n.500m)  niin hänkin ajoi ehjän kilpailun. Sijoitusta tuolla treenimäärällä laina-autolla on huono odottaa, mutta ennen kaikkea Joose nautiskeli hienosta reitistä/ tapahtumasta.”