O.K. Auto SM-ralli Kouvola

Kaksipäiväisenä Kouvolan seudulla ajetussa SM-rallissa nelivetoisten voiton vei Esapekka Lappi niukasti ennen Juha Saloa. Muutama hurjempi ulosajo myös väritti kilpailua, mutta niistä selvittiin kuitenkin onneksi lievillä loukkaantumisilla.
Suomi Cup sarjaa ajavat TerUa:n Jani Laine parinaan Janne Volotinen Renault Cliolla lähtivät sarjajohdossa kesän toiseen koitokseen. Kilpailu lähti kaksikolta hienosti käyntiin ja tuliasiksi kotiin oli heillä tuomisinaan korkeimmat sarjapisteet. Luokkavoittoon siis Laine-Volotinen, heidän luokassaan kolmansiksi ylsivät myös TerUa:n Timo Takala-Petri Kaunonen Suzuki Ignisillä.
Kilpailussa ajettiin myös senioriluokka (ykkösohjaajan ikä yli 50 v) ja TerUa:n Erkki Koskivirta kartturinaan Pasi Ruotanen hieman harvinaisemmalla ralliautolla Nissan Primeralla saavuttivat luokkansa 5 sijan.
Näin reissusta Laineen omin sanoin : ”Kouvolan SM- ralliin teamimme lähti sarjajohdossa , edellisessä Lapuan kisassa kärsitty mystinen sähkövika  vihjaili olemassaolostaan vielä viime testeissä,  jonka jälkeen oli lievä luottamuspula autoa kohtaan.
Itse kisa meni loistavasti, perjantai-illan super-ek ajettiin Tykkimäen moottoriradalla,  minkä ajoimme erittäin tarkasti jääden sekunnin luokkapohjista.
Lauantaiaamun ensimmäiselle ek:lle olimme keskittyneet erittäin hyvin, pätkä tuli virheettömästi ja saimme ajettua 11 sekunnin pohjat.
Seuraavat ek:t ajettiin AL-Kangasniemeä edustavan Ilkka Marttisen kanssa erittäin kovaa kilpailua, mutta saimme pikkusen kasvatettua eroa, tuon eron ollessa ennen viimeistä ek:ta 15 sekuntia.
Marttinen ajautui teknisen vian takia ojaan, jonka jälkeen Nurmijärven Matti Kortelainen nousi luokan toiseksi. Nyt olemme taas askeleen lähempänä Suomi Cupin  luokkavoittoa, toki sarjassa on vielä 2 kisaa ajamatta.

Haluammekin jälleen kiittää  erittäin toimivaa huoltoa ja yhteistyö kumppaneita. KIITOS !!!”

Muut TerUA:n edustajat: Jan Lönegren oli HamUA:n Henri Kolsin kartturina ja sijoitus luokassa 6 seitsemäs, Joonas Kolehmainen puolestaan joutui kuljettajansa HyUA:n Jari Koskisen kanssa keskeyttämään EK7:n jälkeen rengasrikkoon..