Muistaahan kaikki……

IMG_7863

Tällä viikolla TerUA:lla on kaksi tärkeää hommaa suoritettavana: ensin on tuo keskenloppuneelta talvelta siirtynyt jäsentenvälinen kisapäivä Saukkolassa 14.5. Helatorstaina ja lauantaina 16.5. Kaloppirallin EK4.

Saukkolassa klo 15 startataan siviililuokka pellolla ja n. 15.30 alkaa ralliautojen kuninkuus- sekä kuningatarajot.

Ilmoittautumiset kaikkiin luokkiin ennakkoon Lauralle 12.5 mennessä 040-7365697tai mieluummin laura.kaapa@terua.fi

Palkinnot luvassa nopeimmille sekä pientä purtavaa :) :)

Huomenna on siis viimeinen ilmoittautumispäivä Saukkolaan!!!

 

Lauantaina 16.5 porukkamme kokoontuu hoitamaan Kaloppirallin EK4:sta

Seuramme järjestää siis tuon Kaloppirallin erikoiskokeen numero 4. EK-päälliköt Ylileskijärvi ja Nikkilä ovat haalineet porukat kokoon ja tuolle pätkälle toimitsijoiksi lupautuneet kokoontuvat lauantaina 16.5. klo 13:30 Tervakosken Seon (=Tervamiilun) pihaan. 

Siellä jaetaan kaikki materiaali ja ennenkaikkea ne kuuluisat eväät :) Pätkän alkuun on matkaa vajaat 25 km, joten tällä kertaa olemme melkein kotinurkissa.

Kaikki lupautuneet: teitä todellakin tarvitaan, ns. varakangasta ei ole tällä kertaa käytössä, joten kaikista mahdollisista (ei-toivotuista) peruuntumisista ottakaa ajoissa yhteys näihin EK-päälliköihin.

Rallin osanottajamäärä ja laatu on aika mukava, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita on tarjolla parhailla katsomispaikoilla (eli toimitsijoina) koko porukalle. TerUA:n jäseniäkin on kisassa mukana ainakin 16 kpl (11.5.2015 tieto).

Seuran huru-ukko Hanski haastaa kaikki nuoremmat mukaan!!!! 🙂