Matias ja Jaana Rixu-ralliin..

WECk-logoWeck Racingin kauden avaus viikonloppuna

F-cupin kausi 2014 alkaa ensi lauantaina 18.1. Riihimäellä ajettavalla XXXIX Riihimäki-rallilla. Kisa aloittaa myös Weck Racingin kauden, sillä TerUA:n Matias Weck on ilmoittautunut kauden 2014 F-cupiin.  Kisasta tulee tiimin kannalta mielenkiintoinen, sillä kartturiksi on ilmoittautunut Matiaksen puoliso Jaana Astikainen. Kilpailu on Jaanalle ensimmäinen.

Tiimi on ilmoittautunut kilpailuun tutulla Avengerillaan, johon on talvitauon aikana tehty pieniä parannuksia. Ylipainosta kärsivä auto on hieman laihtunut ja kiukkua koneeseen on saatu aavistuksen verran lisää. Kilpailuun ja kauteen on valmistauduttu rauhallisesti pääasiassa tallilla aikaa viettäen. Ajotreenit ovat jääneet sääolosuhteiden vuoksi olemattomiksi. Sponsorineuvottelujakin on talven ja loppusyksyn aikana käyty. Vaikka uusien yhteistyökumppaneiden värejä tullaan kauden aikana autossa näkemään, mahtuu kilpurin kylkeen vielä jokunen mainos. Jos kiinnostus heräsi, ota rohkeasti yhteyttä: avengersport@gmail.com tai avengercodriver@gmail.com.

Tavoitteena tiimillä onkin kahlata kilpailu lävitse. Kalustoa ei silti ole tarkoitus säästellä, vaikka tavoitteena on maaliin pääsy. Ehjät ajokilometrit painavat sijoituksia ja nopeutta enemmän vaakakupissa. Viimeksi kun tiimi kilpaili Riihimäki-rallissa, vuonna 2010, maali saavutettiin kaikista vastoinkäymisistä huolimatta.

Saadaanko pariskunta maaliin? Tervetuloa Riihimäelle kannustamaan ja jännittämään!

Lari Weck

Seurakilpailu 13_1_13 031