Liittovaltuustoasiaa…

Rauski jatkaa AKK:n Liittovaltuustossa.

Torstai-iltana valittiin Etelä-Suomen alueen liittovaltuustoehdokkaat Hyvinkäällä alueen syyskokouksessa. Liittovaltuusto valitaan lopullisesti AKK-Motorsport ry:n liittokokouksessa 14.11. Tampereella. Alueilla käytävät ”esivaalit” ovat kuitenkin osoittautuneet pitäviksi ja vuosien 2016-2017 liittovaltuusto valitaan ns. etukäteen.

Mikä on liittovaltuusto ?

Se on AKK-Motorsportin hierarkiassa toiseksi päättävin elin liittokokouksen jälkeen. Liittovaltuuston tehtäviin kuuluu AKK:n hallituksen nimeäminen, AKK:n toiminta- ja taloussuunnitelmien hyväksyminen (syyskokous) sekä näiden kertomusten käsittely kevätkokouksessa. Liittovaltuutetut seuraavat AKK:n hallituksen toimintaa ja myös hallituksen nimeämien lajiryhmien työtä. Lisäksi kunkin alueen liittovaltuutetut kuuluvat oman alueensa aluevaltuustoon, jonka tehtävänä on ylläpitää alueellisen autourheilun hyvinvointia, järjestämällä mm. tutkintokoulutukset ja osan päätoimitsijakoulutuksista. Aluevaltuuston tehtäviin kuuluu aluekokousten järjestelyt, aluemestaruuskilpailujen ylläpito, alueen yhteisen materiaalin (mm. toimitsijaliivit) saatavuus jne.
AKK:n luottamushenkilöiden toimikaudet ovat säännöissä rajattu 3×2 vuotta, jonka jälkeen on pidettävä tehtävästä huilitauko tai pyrittävä uuteen pestiin. Itselleni tuleva kaksivuotiskausi jää viimeiseksi, nuoremmille annan mahdollisuuden suomalaisen autourheilun tekemiseen. Etelä-Suomen liittovaltuustoehdokkaat ovat aakkosjärjestyksessä:
Petri Differt NuUA, Risto Frank KaUA, Jyrki Hapulahti RiiUA, Heli Lahti-Saloranta HyUA, Jari Ohrankämmen HRCF ja Rauno Vuorinen TerUA. Varalla Marja Aittola EMSC ja Jari Tabell HRF.

-RV-