Lapin valloituksessa iloja ja murheita terualaisilla…

Kaikkiaan kolme autokuntaa seurastamme lähti mukaan eksoottiseen ja vaikeaan Arctic ralliin Rovaniemellä. SM2-luokassa seuramme lippua piti korkealla Juha Koljonen-Mikko Tuhkanen ja varsin hyvällä menestyksellä lopputuloksena hieno kolmas sija. Helpolla palkintopallisija ei kuitenkaan tullut ja Juhan omin sanoin kerrottuna: ”Ralli lähti hyvin käyntiin, sitten ek3:lla nopeusanturi hajosi ja auton launch control jäi päälle ja hieman vaikutti ek3:n aikaan, Huollossa asia saatiin kuntoon ja muuten päivä oli hyvä. Lauantain ekalla ek:lla hajosi 5.vaihde ja ajoimme loppurallin ilman kyseistä vaihdetta, joka kieltämättä teki ajosta erittäin haasteellista, mutta siitäkin selvittiin. Koko ralli onnistui kannaltamme muuten hyvin, virheitä ajossa ei juurikaan tullut, muutaman kerran toki meinasi mennä ulos.”

juha koljonen

Mukavaahan se on kyykkiä palkintopöydän vieressä 🙂 Kuva: Markku Sorsa

Aivan yhtä hyvin ei mennyt toisilla seuramme edustajilla. Petri Söyring-Jani Laine joutuivat heittämään pyyhkeen kehään heti lauantain kisapäivän alussa. Opel päätti matkanteon kannentiivisteen pettämiseen 🙁 

petri söyring

Kansipahvi puhki ja siksi surunauha numerolapun ylitse 🙁 Kuva: Jani Laine

Parilla Petri Itkonen-Janno Older oli taistelua koko rallin ajan jarrujen kanssa ja sitten ek9 näytti Lapin taian kirjaimellisesti ja kaappasi miesten auton lumiseen syleilyynsä penkkojen väärälle puolelle. Seuraus: keskeytys luokan 6.sijalta. Kisan päätteeksi siis lumitöitä ja ihan kunnolla. 

petri itkonen

On lunta tulvillaan….. 🙁