Juhlarallin valmistelut hyvässä vauhdissa….

Päivät vierivät varsin nopeasti, vaikka vielä valoista aikaa riittääkin. Juhlarallimme järjestelyt ovat pitkällä, säännöt ovat jo laadittu ja parhaillaan hyväksyttävänä AKK:ssa. Ilmoittautuminen kisaamme alkaa Kitissä 19.07 ja päättyy 23.08. Olkaapa nopeita ja varmistakaa ajoissa osallistumisenne tähän F-Rallisarjan viidenteen osakilpailuun. 

Kilpailukeskus on kompakti paketti kaikkien tuntemassa Tervakosken Puuhamaassa. Valitettavasti Puuhamaan laitteet eivät enää silloin ole yleisön käytössä, mutta taatusti jännittäviä tapahtumia riittää silti näillä Etelä-Hämeen tunnetusti mukavilla rallipikiksillä, joita rallissamme on 6 kappaletta, kaikki vain kertaalleen ajettavana.

Rallipaketteja karttoineen tulee myyntiin  hintaan 10€. Paketti oikeuttaa yhden henkilön seuraamaan kisaa kaikilla pikiksillä, yhdelle pikikselle hinta 0n 8€/pikis. Pakettien myyntipaikat julkaistaan lähempänä kilpailupäivää.

Uskallamme luvata, että ”jokaiselle jotakin”-tyyliin löytyy niin katsojille kuin jutun tärkeimmille eli kilpailijoille tosi hyvä lauantai-ralli on tulossa…. ainakin seuramme 40v-juhlakilpailussaan siihen pyrkii!! Tervetuloa TerUA:n JUHLARALLIIN F-Rallisarjan puitteissa!!!!

Käykää myös rallin blogi-sivuilla http://www.blackrocketralli.com/