Jäsenistön aktiivisuutta tarvitaan taas….

Tuo meidän ”kruununjalokivemme” Black Rocket Ralli ajetaan siis 18.5.2013 ja nyt tarvitsemme kovasti jäsenistön apua tuonne kilpailukeskuksen alueelle.

Tarjolla on ihan kaikkea liikenteenohjaajista AT-asemien henkilöstövuorotteluun. Jos sinulla on hiukankaan mahdollisuutta osallistua tämän yhteisen hankkeemme loistavaan läpiviemiseen, niin pistä ihmeessä joko sähköpostia hannu.lehto@terua.fi tai pasi.ruotanen@terua.fi. Kertokaa myös kavereillennekin, pakkohan ei ole olla edes jäsen, kun osallistuu hommiin!

Seurassamme on reilu 100 jäsentä, 25 heistä on kiinni ns. päätoimitsijahommissa, toiset 25 itse kilpailemassa kuskina tai kartturina….. vielä siis liikkuu ”vapaana noin 50 persoonaa. Nyt pikaista ryhtiä kaikkiin ja ilmoittautumisia hommiin liikkeelle!!!

H.Lehto

Samassa kuvassa vasemmalta katsastaja P.Kylmälä, tuloslaskentapäällikkö P.Ojanen , järjestyksenvalvoja ja kilpailunlähettäjä

Samassa kuvassa v. 2012 BLACK ROCKET Rallissa vasemmalta katsastaja P.Kylmälä,tuloslaskentapäällikkö P.Ojanen , kilpailunlähettäjä, seuramme perustajajäsen S,Laine, ja järjestyksenvalvoja M.Niinivuori.