Itkonen Racingille uutta kalustoa kaudelle 2015….

Kauden 2014 viimeisen SM-rallin Tampereen osakilpailun jälkeen tiimi myi käyttämänsä Citroen C2 R2 Maxin Tommi Järviselle/ Rally Baron. Uskomme, että Tommi tulee näyttämään autolla vauhdikkaita otteita SM-sarjassa 2015.

Tiimin mielessä oli hieman tehokkaamman kilpa-auton ostaminen. Eri vaihtoehtojen tutkimisen jälkeen sopiva kilpa-auto löytyikin ja kaupat tehtiin tammikuun puolessa välissä.

Uusi auto on Renault Clio R3. Auto on etuvetoinen ja siinä 2,0l moottori. Tehoa on 230hv ja vääntöä 245Nm. Voimansiirtona on Sadevin 6-vaihteinen sekventiaali vaihdelaatikko. Iskunvaimennus on toteutettu Öhlinssin iskareilla ja jarrut ovat Brembon. Kyseessä on siis täysiverinen kilpa-auto.

Kauden 2015 kilpailuohjelma on vielä auki, mutta tarkoitus olisi kiertää SM-sarjan osakilpailuja luokassa SM4 ja ehkä jotain muita ennakkotutustuttavia kilpailuja. Jos ehdimme ajaa tarpeeksi testiä, niin saatamme olla viivalla Mikkelin osakilpailussa helmikuussa, mutta viimeistään olemme mukana talvikauden viimeisessä osakilpailussa  Seinäjoella, joka ajetaan 6 – 7.3.2015.

Itkonen Racing/ Petri Itkonen

Renault Clio R3(5) Renault Clio R3(3)