Itkonen Racing tiedote 1/2013

Kaudella 2013 Itkonen Racing osallistuu rallin SM sarjaan SM3 luokkaan. Tiimin kokoonpano on säilynyt entisellään, ainoastaan viime kauden jälkeen kalustorintamalla on tapahtunut muutoksia. Toyota Corolla FX myytiin Atte  Kiviojalle, joka on näyttänyt vakuuttavia otteita uuden auton ratissa f-cupissa. Ettei tallin ”tasapaino” muutu niin hankimme tiimille Citroen C2 R2 Maxin 🙂 Myös Citroen C2 R2 löytyy myös edelleen tallista. Jos joku tarvitsee hyvää ja hyvin huollettua kilpuria niin se on myynnissä ja sitä voidaan myös vuokrata (esim. Neste Oil ralli).

Kalusto huollettiin vuoden vaihteessa ja mutteritestit uudella autolla päästiin ajamaan 12.1 Hyvinkään radalla. Seuraavana päivänä jatkettiin testaamista Tervakosken UA:n harjoituskilpailussa. Yhteensä testiä ajettiin n. 55 km. Auto pelasi hienosti ja alustaakin saatiin säädettyä mieleiseksi. Kaikki näytti ihan hyvältä Artic Lapland rallia varten. Tässä kohtaa täytyy esittää iso kiitos tiimin päämekaanikolle Jarkolle, joka on tehnyt todella ison työn huoltaessaan perusteellisesti uuden kilpa-auton, Petrin keskittyessä vaipanvaihto harjoituksiin.

Jouduimme kuitenkin perumaan osallistumisemme kauden avauskilpailuun Artic Lapland ralliin perhesyiden takia. Petrin perheeseen syntyi joulukuun alussa tyttö vauva ja hänellä todettiin vakava sairaus 16.1, joka vaati leikkaushoitoa. Vauva leikattiin 19.1 ja se onnistui hyvin. Toipuminen on nyt hyvässä vauhdissa.

Itkonen Racingin kauden 2013 avauskilpailu on mahdollisesti 22 – 23.2 Mikkelissä ajettava SM Vaakuna ralli.

 

Terveisin Petri Itkonen

Kuva: Elisa Koskela

 

TerUA seurakilpailu 13.1.13(1)