Historic Race Cup Virtasalmi 2017

Sarjan viimeiset kaksi kilpailulähtöä ajettiin Motoparkin radalla tyypillisessä Suomen syksyn +12C viileydessä ja sateen kostuttamisessa olosuhteissa.

Aika-ajo kostealla radalla ei onnistunut, varsinkaan kun emme  ehtineet osallistua perjantain vapaisiin harjoituksiin. Sijoitus 7/8 luokassa .

Viikonvaihteen ensimmäinen kilpailulähtö kevyessä sateessa lauantaina meni hiukan aika-ajoa paremmin. Ilman suurempia ongelmia maalissa sijoitus oli 6.

Sunnuntaiaamun warm up täydessä vesikelissä nosti hiukan mielialaa ylöspäin, sillä saavutimme luokan 4. nopeimman ajan ja auton ajettavuuskin oli parantunut edellispäivästä. Sarjan viimeiseen kilpailulähtöön säädimme autoa hiukan lisää toivoen ajettavuuden parantuvan entisestään.

Sunnuntain kilpailu menikin loistavasti. Onnistunut lähtö ja nousu heti toisella kierroksella tämän vuoden sarjavoiton varmistaneen kuljettajan kantaan taistelemaan kolmossijasta. Kolme kierrosta kovaa painetta ja muutama ohitusyritys tuottikin tarvittavan ajovirheen kanssakilpailijalle ja Tapiolle ensimmäisen podiumpaikan sijalla 3 Locost-sarjassa.

Kiitokset:  Samet Oy,  JW Huoltopalvelu Oy ja Sarlin Race Team, sekä isot kumarrukset Matias Weckin ja Esa Kohtamäen suuntaan.

Teksti ja kuvat P.Koskela

Ei niin pientä kisaa, etteikö räpläämistä tarvittaisi…

Kosteaa,kosteaa…

Podium on aina podium… Tästä sitten kiivetään jatkossa korkeammalle!