26.2.2012 HF-Autohuolto Sprint, Loppi

Kaasujalan kroonista vipatusta saadaan kai syyttää siitä, että ensi sunnuntaina taas näemme kisaamassa, tällä kertaa rallisprintissä, 7 kpl TerUA:laisia.

Mukana ovat:  Pasi Ruotanen numerolla 72 luokassa 1 Suzukillaan, Joonas Kolehmainen nyt Astralla luokassa 3 numerolla 89, Riku Nurmi Starletillaan luokassa 6 numerolla 38, Erkki Piiroinen Bemarillaan numerolla 63 luokassa 7, Erkki Koskivirta jälki-ilmoittautuneena Riku Nurmen Starletilla luokkaan 12, Janne Lindberg Golfillaan luokassa 15 numerolla 5 ja Ilkka Koskela Escortilla samassa luokassa numero 8 kyljessään. Koko KRN-Racing on näköjään taas tekemässä sitä parasta housut jalassa  tehtävää hommaa…siis kilvanajoa 🙂

Lisäksi kisaa ovat työpanoksellaan edesauttamassa vakioporukka toimitsijoita seurastamme.

Lähtekäähän kaikki joukolla muutkin mukaan seuraamaan naapuriseuramme LopUA:n rallisprinttiä tuonne kantatie 54:n välittömään läheisyyteen!

Ja kuinka siellä sitten kävi? Antaa lentävän  reportterimme (vain autolla) Pasin itse kertoa:

Kaunis sunnuntaiaamu alkoikin KRN-Racingin henkilöillä toiminnantäyteisesti heti “persmäellä” yhdistelmän kanssa. Toppasi perskules heti ekaan nousuun… No, onneksi yhdistelmä ei ojaan saakka mennyt ja matka pääsi jatkumaan suhteellisen ripeästi. Matkassamme olleet Anu ja Jonna sitten siirtyivätkin järjestelyhommiin, kun saivat ensin äijien paperityöt varikolla tehtyä.
Laina-autolla liikkeellä ollut Pasi Ruotanen kertoo kilpailupäivästään näin: “Hieno laite tuo Jampan Clio ajettavaksi, en yhtään ihmettele, että tuollaisella voi rallissa kovaa ajaa, koska auton alustageometria tuntuu tosi toimivalta. Välitysasiat eivät välttämättä rallisprinttiin ole parhimmillaan, koska ne ovat vakiot, mutta kaikkinensa tosi hieno kokemus ja kisan kolmas oli sija ihan kiva yllätys :) ” Senioreissa kisaillut Erkki päästeli ensimmäisen kierroksen mallikkaasti ollen kolmantana. Toiselle kierrokselle ei sitten päässytkään normaalilla yritystempolla, koska auto oli tuotava maaliin ja siihen syyt selviää jäljempänä. Maalissa Eki oli luokan 7.

Samalla autolla  juniorikuljettajamme Riku sitten äityikin kovaa ajoon sillä seurauksella, että maalimutkassa auto pussahti hankeen ja hinaustaukohan se siitä sitten olikin seurauksena. Huolto putsasi lumet ja tarkasti pyörän kulmat, ainoastaan kuskin ovi kurtussa auto taas toiselle kierrokselle saatiin mukkan. Riku yritti toisen kierroksen hieman liikaakin, luisuttaen taas autoansa näyttävästi, mutta siitähän se kello ei tykännytkään. Illan incar-valvojaisissa kelloittelimme, että Rikun ekan kierroksen aika viimeiseen takaviisto risteykseen mitattuna lähdöstä oli PERÄTI 9 sekuntia nopeampi kuin toisella, vaikka pito kakkoskierroksella teoreettisesti parani, mutta maalissahan ne palkinnot vasta jaetaan ;) Lopputuloksissa Riku luokan neljäs. Eki ja Riku tosiaan ajoivat samalla autolla, josta johtuen Eki hieman taisi varoa:)

Tervakoskelaisten sijoitukset luokissaan:

Pasi Ruotanen 3.

Joonas Kolehmainen 6.

Riku Nurmi 4.

Janne LInberg 2.

Ilkka Koskela 5.

Erkki Piiroinen 10.

Erkki Koskivirta 7.

Hyvin siis oli taas seuran nimi ”tapeetilla”!

Niin juu ja vielä omakohtainen toimitsijakokemus….. joutui vanhakin vielä oikein ripeään liikkeeseen, kun eräs kilpailija ei tajua heilutettuja tuplalippuja tai meikäläisen isohkoa vartaloa turvaliivit päällä ennakkovaroittamassa tien tukossaolosta…. Noh, perästä kuuluu, varmasti!